



حجت الاسلام علی رحیمی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: فلسفه تشکیل حلقه های صالحین در بسیج تقویت بنیه معنوی، تربیتی، اخلاقی و معرفتی جامعه در یک سازمان تشکیلاتی بود که باید به احاد مردم تسری داده شود.
وی تصریح کرد: این رسالت زمینه ای است برای کادر سازی مدیران اینده انقلاب اسلامی که حلقات صالحین بستری برای تربیت آنها فراهم کرده تا مسئولان و نخبگان و سکانداران آینده نظام با درک باورهای اعتقادی و انقلابی بتوانند کشور را مدیریت کنند.
رحیمی جریان سازی فرهنگی و بصیرتی را از دیگر اهداف تشکیل صالحین برشمرد و افزود: با توجه به هجمه گسترده استکبار جهانی در عملیات روانی و جنگ نرم بخصوص در بستز شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، حلقه های صالحین با استفاده از همین بسترها می تواند برای مسائل فرهنگی، اجتماعی، اعتقادی و سیاسی جریان سازی در راستای اهداف انقلاب داشته باشد.
مسئول تعلیم و تربیت سپاه تربت حیدریه در عین حال هدف نهایی از ایجاد حلقه های بسیج را کمک به ایجاد تمدن نوین اسلامی دانست و گفت: حلقه های صالحین با تقویت باورهای انقلابی و ارزشهای الهی و انسانی در هموار کردن مسیر ظهور حضرت بقیه الله(عج) نقش آفرین هستند.
مسئول تعلیم و تربیت سپاه ناحیه بسیج تربت حیدریه از فعالیت 15 هزار بسیجی در یکهزار حلقه صالحین سازماندهی شده در مساجد و مدارس این شهرستان خبر داد.
وی عمده فعالیت حلقه های صالحین در مساجد را در جلسات قبل یا بعد از نماز مغرب و عشا عنوان کرد و گفت: در این جلسات مربیان و سرمربیان صالحین بسیج در یک مناظره و مباحثه با بسیجیان و آحاد مختلف مردم به شبهات پاسخ داده و در ادامه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات در عرصه های مختلف می پردازند.
رحیمی، حضور در اردوهای جهادی بسیج سازندگی در مناطق محروم، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی، اجرای طرح جوانه های صالحین در تابستان و خدمت رسانی به مردم محلات در عرصه های مختلف را بخشی از فعالیت های حلقات صالحین برشمرد.
در حال حاضر 20 حوزه مقاومت و 10 کانون قشری در بسیج تربت حیدریه فعال است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید