بدون نظر
 
تابان تربت گزارش می دهد
مردم زاوه چشم انتظار تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۶ در ۵:۵۴ ق.ظ
 
علی رغم احداث چندین پروژه عمرانی حوزه سلامت در زاوه، مردم این شهرستان جنوب خراسان رضوی همچنان چشم انتظار تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی هستند

به گزارش خبرنگار تابان تربت، شهرستان ۷۰ هزار نفری زاوه در ۱۸۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع شده که در اواخر دهه ۸۰ از شهرستان تربت حیدریه جدا می شود، اما حوزه بهداشت و درمان این منطقه تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اداره می شود.

 

از مجموع جمعیت ۷۰ هزار نفری این شهرستان در دو بخش مرکزی و سلیمان حدود ۸۵ درصد مردم ساکن روستاها هستند و ۱۵ درصد جمعیت شهری در شهر دولت آباد مرکز شهرستان زاوه زندگی می کنند.

 

بخش عمده ای از مردم ابن شهرستان برای پیگیری فعالیت های درمانی خود در حوزه تخصصی از دورترین نقطه این شهرستان، حدود ۸۰ کیلومتر را طی مسیر کرده و به مراکز درمانی نهم دی و رازی در شهرستان همجوار تربت حیدریه مراجعه می کنند.

 

اتمام بیمارستان زاوه نیازمند ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار


احداث تنها بیمارستان شهرستان زاوه با جمعیت حدود 70 هزار نفر یکی از ضروریات برای مردم این شهرستان است زیرا هم اینک مردم برای انجام امور درمانی به بیمارستانهای شهرهای همجوار از جمله تربت حیدریه مراجعه می کنند

 

ساخت تنها بیمارستان 32 تختخوابی در زاوه یکی از ره آوردهای سفر چهارم دولت دهم به استان خراسان رضوی بود که با بهره برداری از فاز نخست آن تاکنون حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

مدیر منابع توسعه فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در ابن خصوص اظهار داشت: در آئین نامه های جدید حوزه سلامت مقرر شده مراکز درمانی شهرستانهای با جمعیت ۵۰ هزار نفر از ۳۲ تختخوابی به ۶۴ تختخوابی ارتقا یابد و ما  پیگیر این مصوبه برای زاوه هستیم اما همچنان عملیات اجرایی این پروژه با مصوبه قبلی یعنی ۳۲ تختخوابی پیگیری می شود.

 

مجتبی خلوصی با بیان اینکه این پروژه تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، افزود: بیمارستان ۳۲ تختخوابی زاوه در شهر دولت آباد با هزینه بری ۲۵ میلیارد ریال در فاز نخست تحویل شده و اتمام آن نیازمند ۱۵۰ میلیارد ریال است که چنانچه بودجه های لازم برای این سهرستان تخصیص داده شود پروژه تا پایان سال ۹۸ به بهره برداری خواهد رسید.

 

مردم زاوه چشم انتظار تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی


علی رغم احداث چندین پروژه عمرانی حوزه سلامت در زاوه، اما مردم این شهرستان جنوب خراسان رضوی همچنان چشم انتظار تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی هستند

 

یکی از شهروندان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: دولت در احداث و راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی جهش قابل ملاحظه ای داشته و توانسته زیر ساخت های مناسبی در حوزه سلامت برای مردم شهرستان فراهم کند و بخش عمده ای از مشکلات با  احداث این طرح ها برطرف شده است.

 

وی افزود: آنچه که امروز مورد نیاز مردم است تجهیز این مراکز و اختصاص پزشک متخصص می باشد زیرا با وجود زیر ساخت لازم و به جهت عدم تجهیز این مراکز، گاهی برای مراجعه به متخصص باید مسیر حدود 70 تا 80 کیلومتری را از دورترین نقطه این شهرستان طی و به شهرستان همجوار مراجعه کنیم.

 

تجهیز مراکز درمانی زاوه نیازمند 30 میلیارد ریال اعتبار

مدیر شبکه بهداشت و درمان زاوه گفت: عملیات اجرائی 16 پروژه عمرانی حوزه سلامت در شهرستان زاوه ابتدای سال 95 آغاز شد و تا پایان هفته دولت امسال 7 پروژه شامل مراکز جامع سلامت، زیست پزشک و خانه های بهداشت با اعتبار 80 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده و   با تخصیص اعتبار لازم، 9 پروژه باقیمانده تا پایان سال مالی 96 به بهره برداری خواهد رسید.

 

سید جواد حسینی در خصوص تجهیز مراکز درمانی زاوه اظهار داشت: با تکمیل زیر ساخت های لازم حوزه بهداشت و درمان در صددیم تا با تامین اعتبار 30 میلیارد ریالی این مراکز را برای خدمت رسانی بهتر به مردم تجهیز کنیم.

 

هر چند بهره برداری از مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت توانسته رضایت نسبی مردم زاوه را بدست آورد، اما عدم تجهیز این مراکز نتوانسته نیاز اساسی مردم را برطرف کند و حوزه بهداشت و درمان زاوه علاوه بر همت دولت نیازمند حضور خیرین حوزه سلامت است.

 

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تحت پوشش قرار دادن سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به حدود 368 هزار نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات آموزشی و درمانی ارائه می کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort