بدون نظر
 
معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد:
مسئولان نظام آموزشی و دستگاههای متولی مشاغل، نیاز بازار کسب و کار را به فنی و حرفه ای اعلام کنند/خروجی سند توسعه استان ورودی برنامه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۶ در ۱۱:۰۲ ق.ظ
 
معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: آموزش نیروی انسانی بر اساس نیاز هر منطقه قابلیت اجرایی و بهره وری دارد، لذا برای تحقق این مهم نظام آموزشی و دستگاههای متولی هر منطقه نیاز بازار کسب و کار را به سازمان فنی و حرفه ای اعلام کنند.

به گزارش تابان تربت، سید علی موسوی در حاشیه بازدید از مرکز فنی و حرفه ای تربت حیدریه در گفت گو با خبرنگاران اظهار کرد: سازمان فنی و حرفه ای کشور سالانه حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را با دو سیستم سازمان یافته و سازمان نیافته آموزش داده و روانه بازار کسب و کار می کند.

 

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامه های این سازمان تشکیل کمیسیون مهارت آموزی و اشتغال با حضور مسئولان نظام آموزشی و مدیران اجتماعی و صاحبان مشاغل است تا بر اساس نیاز هر منطقه نیروی انسانی کارآمد تربیت شود.

 

معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: تربیت نیروی انسانی بر اساس نیاز هر منطقه قابلیت اجرایی و بهره وری دارد، لذا برای تحقق این مهم نظام آموزشی و دستگاههای متولی هر منطقه نیاز بازار کسب و کار را به سازمان فنی و حرفه ای اعلام کنند.

 

وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای کشور با بیش از ۷۰ دستگاه دولتی تفاهم نامه همکاری امضا کرده، افزود: اغلب این دستگاههای متولی صاحبان مشاغل هستند و سالیان سال در سازمان فنی و حرفه ای حضور داشتند اما در حال حاضر شکل کار را به سمت صاحبان مشاغل تغییر دادیم.

 

موسوی گفت: در مرحله اول این تغییر روش، صاحبان مشاغل و نیروی انسانی موجود را بر اساس نیاز بازار کسب و کار آموزش داده و در مرحله بعدی در راستای توسعه نیروی انسانی بر اساس ظرفیت ها اقدام خواهیم کرد.

 

مسئولان نظام آموزشی نیاز بازار کسب و کار را اعلام کنند

معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور اضافه کرد: اگر نیاز بازار کسب و کار هر منطقه توسط نظام آموزشی همان منطقه سنجیده و به مراکز فنی و حرفه ای اعلام شود به یقین در یک حرکت هماهنگ و پس از تربیت نیروی انسانی لازم طرح ها قابلیت اجرایی را پیدا خواهند کرد.

 

وی با بیان اینکه با شورای عالی اصناف کشور تفاهم نامه همکاری امضا شده، افزود: در این تفاهم مقرر شده تا نیاز هر حوزه در بازار کسب و کار برای سال آینده سنجیده شود و سازمان فنی و حرفه ای به همان میزان نیرو آموزش دهد.

 

خروجی سند توسعه اشتغال ورودی برنامه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای

معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: سند توسعه اشتغال هر استان که بر مبنای ظرفیت هر منطقه تدوین شده ورودی برنامه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای همان منطفه محسوب می شود.

 

موسوی بیان کرد: علاوه بر سند توسعه استان طرح تکاپوی روستائیان نیز بعنوان ورودی برنامه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای محسوب شده و این بدان معناست که آموزش کشاورزی در مناطق بر اساس موقعیت جغرافیایی و به تناسب ظرفیت هر منطقه به روستائیان ارایه می شود‌.

 

وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای سالانه توانایی آموزش ۱۰۰ هزار نفر را در قالب طرح تعاونی ها دارد، بیان کرد: هر تعاونی که ایجاد شود بر اساس فعالیت همان تعاونی آموزش ارایه خواهد شد و اگر این هماهنگی مطلوب انجام گیرد، طرح توسعه روستایی و اشتغال پایدار عملیاتی خواهد شد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort