



علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: با توجه به اینکه منطقه تربت حیدریه بعنوان قطب تولید زعفران ایران و جهان شناخته شده می باشد و اغلب گردشگران و مسافران داخلی و خارجی، خارج از فصل برداشت به این منطقه سفر می کنند در صدد راه اندازی موزه دائمی این محصول هستیم.
وی تصریح کرد: در این موزه که در آستانه فصل برداشت و با مشارکت دانشگاه تربت حیدریه و پژوهشکده زعفران ایجاد می شود گردشگران و مسافران با مراحل کاشت، برداشت، فراوری و همچنین فرآوردهای مرتبط با این محصول اعم از دارویی، گیاهی و غذایی آشنا می شوند.
رئیس میراث فرهنگی تربت حیدریه اضافه کرد: در فصل برداشت زعفران با راه اندازی تورهای گردشگری برای گردشگران داخلی و خارجی درصدد معرفی این محصول و همچنین منطقه تربت حیدریه بعنوان زعفرانی ترین شهر جهان هستیم تا گردشگران علاوه بر شناخت منطقه با مزیت های این محصول نشاط آور آشنا شوند.
از مجموع 70 هزار هکتار کشتزار زعفران استان خراسان رضوی، 11 هزار هکتار مربوط به زاوه و هشت هزار و 400 هکتار مربوط به شهرستان تربت حیدریه است.
منطقه تربت حیدریه شامل شهرستانهای تربت حیدریه، زاوه، مه ولات و رشتخوار است که اغلب مردم آن به کشاورزی و دامپروی مشغول هستند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید