



به گزارش خبرنگار تابان تربت، حسن ماسوری ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران تربت حیدریه اظهار کرد: زیر ساخت ها و توسعه راه آهن شرق کشور برای ایجاد قطب اقتصادی برنامه ریزی شده و با توجه به منابع متعدد و امکانات موجود این ظرفیت در این منطقه ریلی کشور شرایطی را برای کسب در آمد اقتصادی فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: به جز اداره کل راه آهن یزد و اصفهان تمامی مناطق ریلی کشور در حالت سر به سر و بدون منافع اقتصادی اداره می شوند و باعث افزایش هزینه های کشورشده، لذا مهمترین اولویت اداره کل راه آهن شرق ایجاد ظرفیت برای تبدیل شدن به قطب اقتصادی است.
مدیر کل راه آهن شرق اظهار کرد: اکنون از 70 درصد شیکه ریلی کشور تنها 30 درصد بهره برداری می شود و این با سیاست های حوزه بازرگانی راه آهن جمهوری اسلامی مبنی بر مشتری مداری با هدف افزایش سودهی در تعارض است.
ماسوری با بیان اینکه حمل و نقل ترانزیتی از طریق ناوگان ریلی جایگزین مناسبی برای انرژی های رو به اتمام کشور محسوب می شود، افزود: با ایجاد زیر ساخت های مناسب و توسعه حمل و نقل ریلی کشور و اتصال آن به کشورهای آسیای میانه در آمدی برای کشور حاصل می شود که چنانچه حمل و نقل داخلی رایگان انجام شود باز هم به صرفه می باشد.
مدیر کل راه آهن شرق تحقق این مهم را در گرو زیر ساخت های مناسب دانست و از دوبانده شدن خط ریلی این محور بعنوان مهمترین آن یاد کرد و افزود: احداث این زیر ساخت اثرگذار در شرق کشور حمل و نقل بار را از 22.5 میلیون به 30 میلیون تن افزایش خواهد داد.
وی از افزایش 37 درصدی میزان تناژ بارگیری شده در راه آهن شرق خبر داد و افزود: میزان تناژ بارگیری شده در این اداره کل در 5 ماهه نخست امسال به 2 میلیون و 292 هزارتن رسیده که نسبت به یک میلیون و 678 هزار تن مدت مشابه پارسال، رشد 37 درصدی داشته است.
ماسوری گردش ماهانه واگن های حمل و نقل ریلی را 1.6 دهم عنوان کرد و گفت: با توجه به راه اندازی معادن سنگان خواف این فرایند نیازمند افزایش چهار برابری بوده و نیازمند واردات واگن هستیم.
وی یکی از نقاط ضعف ایستگاه راه آهن تربت حیدریه فاصله زیاد آن با داخل شهر عنوان کرد و گفت: احداث بولوار راه آهن در دستور کار قرار گرفته و بنا شده یا وزارت راه و شهرسازی، یا مجموعه راه آهن و یا اینکه بطور مشترک عملیات اجرائی آن امسال آغاز شود.
شایان ذکر است پس از نشست خبری ساختمان پست بازدید راه آهن تربت حیدریه که وظیفه نظارت فنی محور ریلی را عهده دار است با اعتبار 3 میلیارد و پانصد میلیون ریال به بهره برداری رسید.
راه آهن تربت حیدریه از راه آهن شرق منشعب شده و از مجموع هزار کیلومتر طول مسیر راه آهن شرق کشور، 354 کیلومتر مربوط به حوزه استحفاظی شهرستان تربت حیدریه است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید