



محمد نجفی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: بخش کدکن دارای 150 هکتار باغ آلوچه می باشد که از این میزان باغ به طور میانگین سالانه حدود 500 تن الوچه خشک تولید می شود.
وی افزود: البته این بدان معناست که از لحاظ طبیعی و شرایط آب هوایی مخاطره ای نداشته باشیم که متاسفانه به علت سرما و یخبندان در اردیبهشت و بارش شدید تگرگ در خردادماه 60 درصد از این محصول آسیب وارد شد و عملا 300 تن آلوچه در بخش کدکن از بین رفت.
مدیر جهاد کشاورزی بخش کدکن یکی از مشکلات باغداران در زمان عرضه محصول، قیمت تمام شده آن عنوان کرد و گفت: در حقیقت قیمت تمام شده یک کیلو الوچه را تاجران و واسطه ها تعیین می کنند و بعضا دیده شده که محصول باغدار با بهای کمتری از آن چیزی خریداری می شود که در بازار مصرف است.
وی قیمت خریداری شده توسط خریداران و تاجران از باغداران را بین 5 تا 6 هزار تومان عنوان کرد و بیان داشت: این در حالی است که قیمت آلوچه در بازار مصرف 10 هزار تومان می باشد.
آلوچه میوه ای خوشمزه که برای بسیاری از بیماری ها از قبیل شب کوری، ضعف اعصاب، کم خونی و یا درمان بیماری هایی همچون نقرس بسیار مفید است.
این میوه که بیشتر به صورت خشکبار در بازار عرضه می شود، دارای منابعی سرشار از ویتامین A می باشد در آلوچه املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز وجود دارد.
برداشت این محصول خوشمزه ، در کدکن، یکی از قطب های تولید آلوچه در استان خراسان رضوی به پایان رسید.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید