



محمد محمدی یکی از محققان این شرکت در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، در خصوص طرح ابداعی خود گفت: طرح ابداعی در زمینه هوشمند سازی چاههای کشاورزی است و از آنجائی که نمونه های مشابه خارجی نتوانسته نیاز بومی کشور و منطقه را تامین کند این طرح براساس ظرفیت ها و شرایط منطقه ای بومی سازی و در این مرکز به نمایش گذاشته شده است.
نوید داور که پیش از این در مسابقات المپیاد جهانی فیزیکدانان مالزی با طرح خود صاحب مدال نقره شد، گفت: طرح جدیدم آتش خاموش کن صوتی است که بوسیله نور و صوت می توان آتش را مهار و خاموش کرد.
تولائی محقق جوان دیگر طرح کفش های LED را طراحی کرده و در خصوص طرح خود بیان داشت: این ایده برای کودکانی است که کفشهای خود را اشتباهی می پوشند و بوسیله این کفشها متوجه اشتباه خود می شوند.
غلامی دیگر محقق مرکز رشد تربت حیدریه اظهار داشت: با توجه به اینکه علاقه دانش آموزان نسبت به مدرسه و علم آموزی کم شده، لذا طرحی آماده کردیم که بوسیله آن دانش آموزان با هیجان و لذت علم آموزی کنند.
دستگاه مکانیزه خط کشی در رنگ آمیزی جداول دیگر طرح محقق تربت حیدریه است که نسبت به نمونه و مشابه خارجی آن حجم کتری اشغال کرده و در دو سیستم تعریف شده است.
در حاشیه فعالیت مراکز رشد، تجاری سازی طرحهای دانش بنیان فرصتی برای تبدیل شدن آموخته های علمی فارغ التحصیلان دانشگاهی به شمار می رود.
اکنونه فرصتی مهیا شده تا در سال تولید و اشتغال یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی را مستحکم کرده و با حمایت همه جانبه مسئولان در بخشهای مختلف از فکر و ایده نو جوانان خلاق و مبتکر نیز برای ثروت اندوزی کشور بیشترین بهره وری را ببریم.
تاکنون بیش از 3 هزار شرکت دانش بنیان در کشور شناسائی شده است.
در شهرستان تربت حیدریه 30 شرکت دانش بنیان و فن آور با تلاش 200 جوان نخبه و خلاق فعالیت می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید