



به گزارش خبرنگار تابان تربت، شروع پروژه مسکن مهر در تربت حیدریه با ثبت نام و تقاضای 6 هزار متقاضی فاقد مسکن همراه بود که در نهایت به 3 هزار و 278 واحد در محدوده سایت مسکن مهر کاهش یافت که تعدادی از آن در قالب شرکت تعاونی و تعدادی توسط شرکت های انبوه ساز احداث شد.
از مجموع واحدهای مسکن مهر باقیمانده 1400 واحد خود مالک بوده و در سایر نقاط شهرستان احداث شد که در این بین 1500 واحد تحویل متقاضیان و از 1800 واحد دیگر در حال احداث که حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد 400 واحد آن فاقد متقاضی است.
اخیرا دانشگاه علوم پزشکی درخواستی مبنی بر خرید تعدادی از واحدهای مسکن مهر جهت خوابگاه دانشجویی را داشته که رایزنی ها با وزارت راه و شهرسازی برای شرایط واگذاری واحدها به ارگان های دولتی ادامه دارد.
رئیس اداره مسکن و شهرسازی تربت حیدریه درپاسخ به انتقادات مبنی بر نحوه جانمایی سایت مسکن مهر گفت: در بین اراضی های نزدیک به شهر تربت حیدریه مکان فعلی بهترین منطقه بود، زیرا اراضی اطراف شهرستان معمولا کشاورزی و خود مالک هستند.
یوسفی در خصوص رودخانه فصلی سایت مسکن مهر اظهار داشت: رودخانه فصلی کوچک در این منطقه وجود دارد که کانال خاکی جهت هدایت سیلاب در آن احداث شده و جهت کانال بتنی و استاندارد نیز درخواست تامین اعتبار شده است.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا پیمانکاران ضعیف و یا فاقد صلاحیت وارد ساخت و ساز مسکن مهر شدند، افزود: تمام قراردادهای مسکن مهر با انبوه سازان مطرح بسته شده اما نحوه اجرای کار و تقسیم برعهده پیمانکاران است که می توانند عمدتا به پیمانکاران دیگر واگذار کنند، از سوی دیگر شرکت های تعاونی مسکن مهر در خصوص قرارداد با پیمانکاران استقلال عمل دارند.
رئیس اداره راه و شهرسازی تاکید کرد: دولت برای ساخت و اتمام مسکن مهر هیچ اعتباری اختصاص نداده و تنها همان وام اولیه به متقاضیان پرداخت شده است، اما جهت آماده سازی سایت و تامین امکانات زیر بنایی هزینه کرده و برای فراهم کردن فضاهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز تامین اعتبار شده است.
وی بیان داشت: قراردادهای مسکن مهر دارای سقف زمانی نبوده و به آورده متقاضی بستگی دارد، لذا باید متقاضیان اورده مورد نیاز را تامین می کردند تا پیمانکار واحد های مسکونی را تحویل دهد.
حال پس از گذشت نزدیک به یک دهه از طرح مسکن مهر که بسیاری از زوج های جوان و یا فاقد مسکن را خانه دار کرده باید دید که آیا پرونده این طرح در دولت دوازدهم بسته خواهد شد؟
پاسخ به این سئوال نیازمند همت مسئولان و تامین اعتباردولتی در بخش های زیر بنائی(آب، برق و گاز) و روبنائی(مسجد، فضای تفریحی، درمانی و بهداشتی) و همچنین اتمام پروژه های در حال احداث است تا افراد فاقد مسکن نسبت به خرید و یا استقرار در ان ترغیب شوند.
سلام تربت
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید