بدون نظر
 
رئیس بهزیستی تربت حیدریه:
غربالگری ژنتیکی قبل از ازدواج نیاز به همراهی دستگاههای اجرائی دارد/آسیب های اجتماعی مهمترین معضل بهزیستی
تاریخ انتشار : ۲۵ تیر ۱۳۹۶ در ۷:۵۴ ق.ظ
 
رئیس بهزیستی تربت حیدریه تاکید کرد: با توجه به نوپائی طرح غربالگری ژنتیکی و مشاوره قبل از ازدواج، دستگاههای اجرائی مرتبط جهت پیشگیری از معلولیت زدائی و ارتقای سطح سلامت جامعه همراهی و مشارکت لازم را داشته باشند.

داریوش وکیلی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، از عدم همراهی برخی دستگاههای اجرائی درسطح ملی از همراهی با طرح غربالگری ژنتیکی انتقاد کرد و افزود: برخی دستگاهها به بهانه برون سپاری و موازی کاری از اجرای این طرح ممانعت می کنند و کما اینکه اگر غربالگری ژنتیکی در سطح ملی بصورت سراسری اجرا شود بسیاری از معلولیت های جامعه کاهش می یابد.

 

وی از راه اندازی نخستین مرکز غربالگری خراسان رضوی در تربت حیدریه خبر داد و بیان داشت: با توجه به تعاملات بین بخشی در سطح شهرستان  این طرح از سال گذشته  به مرحله اجرا در آمد که تاکنون 1350 زوج در آن غربالگری ژنتیکی و مشاوره قبل از ازدواج شدند.

 

رئیس بهزیستی تربت حیدریه به تشریح این طرح پرداخت و افزود: مشاوران سازمان بهزیستی در دفاتر ثبت ازدواج، دانشگاه علوم پزشکی و بخصوص مدارس حضور یافته و با برگزاری کلاس ژنتیک افراد و خانواده های در معرض آسیب را شناسائی و آنها را به انجام ازمایشات زنتیکی توصیه می کنند.

 

وکیلی ابراز داشت: تمام هزینه های ژنتیکی قبل از ازدواج بصورت رایگان انجام می شود تا زوجین با تصمیم گیری مناسب ازدواج کنند، لذا اگر بخواهیم از معلولیت زائی در سطح جامعه ممانعت کنیم باید این طرح در تمام کشور تسری یابد.

 

رئیس بهزیستی تربت حیدریه تاکید کرد: با توجه به نوپائی طرح غربالگری ژنتیکی و مشاوره قبل از ازدواج، دستگاههای اجرائی مرتبط جهت پیشگیری از معلولیت زدائی و ارتقای سطح سلامت جامعه همراهی و مشارکت لازم را داشته باشند.

 

وی از آسیب های اجتماعی بعنوان مهمترین معضل بهزیستی یاد کرد و بیان داشت: در این بین طلاق، اعتیاد و بیکاری بیشترین معضلات اجتماعی را بوجود اورده و چنانچه دستگاههای مرتبط با مسائل فرهنگی و اجتماعی نسبت به رفع آن کوتاهی کنند چالش های جامعه بسیار خطرناک تر و غیر قابل جبران خواهد شد.

 

رئیس بهزیستی تربت حیدریه تاکید کرد: ازدواج های به موقع و اگاهانه پایه های اجتماعی و سطح سلامت جامعه را ارتقا می دهد و این مهم با مشاوره های قبل از ازدواج محقق می شود.

 

وکیلی جامعه هدف بهزیستی در تربت حیدریه را بالغ بر 17 هزار مددجو عنوان کرد و اظهار داشت: از این میزان مددجو، 4 هزار و 686 نفر دارای انواع معلولیت جسمی و حرکتی، دو هزار زن سرپرست خانوار و 254 نفر دارای بیماری اعصاب و روان مزمن هستند.

 

رئیس بهزیستی تربت حیدریه مجموع مستمری بگیران بهزیستی را 895 نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد 232 زن سرپرست خانوار هستند و حدود 300 نفر دیگر منتظر دریافت خدمات بهزیستی هستند.

 

وی بیان کرد: در یک سال گذشته به 87 مددجوی توان خواه 12 میلیارد و 500 میلیون ریال وام اشتغالزایی پرداخت شده و به 70 نفر که مشغول به کار شدند سهمیه بیمه کارفرما تعلق گرفته است.

 

رئیس بهزیستی تربت حیدریه گفت: در این شهرستان 30 مرکز تخصصی در حوزه های توانبخشی، پیشگیری و درمان مشغول به فعالیت هستند که با راه اندازی دو مرکزدیگر این منطقه از مرکز استان بی نیاز خواهد شد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort