



به گزارش خبرنگار تابان تربت، احمد علی موهبتی ظهر امروزدر نشست بررسی چالش ها و راهکارهای زعفران در تربت حیدریه، از ضعف مطالبه گری مسئولان و نمایندگان مجلس در شرق کشور به شدت گلایه کرد و افزود: برای معضل بوجود آمده دریاچه ارومیه میلیاردها ریال پول اختصاص می گیرد و همه برای رفع آن بسیج می شوند و این در حالی است که دشت های منطقه شرق کشور درشرایط بحرانی قرار گرفته و کسی به آن توجه نمی کند و این عدم مطالبه گری در آینده بحران جدی را بوجود خواهد آورد.
وی ادامه داد: با وجود همه فعالیت ها و اقداماتی که در دولت انجام شده، اما در حوزه اقتصادی وزارت امور خارجه به وظایف خود بنحو مطلوب عمل نکرده و می طلبد با دیپلماسی اقتصادی عملکرد بهتری از این وزارتخانه به سرانجام برسد.
فرماندار تربت حیدریه با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی و سیاست گذاری از سوی مسئولان، گفت: در شرایطی که زعفران بعنوان یک داروی گیاهی خاصیتی آرام بخش دارد اما در آمارها سهم هر ایرانی کمتر از یک گرم است و این مستلزم فرهنگ سازی برای اینگونه محصولات است.
موهبتی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی خواست حداقل نیمی از امتیازاتی را که برای صنعت چای که کمتر از 10 درصد تولید زعفران را به خود اختصاص داده، اعتبارات و برنامه ریزی های بهتر ارائه کنند، یعنی در حوزه کشاورزی محصولاتی که مزیت مناسب، مطلق و با کیفیت تری نسبت به سایر مناطق دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.
فرماندار تربت حیدریه سند ملی عفران را غیر قابل قبول دانست و گفت: چگونه می شود در منطقه ای که بالغ بر 70 درصد زعفران جهان تولید می شود برای تدوین سند ملی این محصول هیچ نظر و پیشنهادی از کشاورزان و کارشناسان منطقه دریافت نشود، لذا این سند مورد قبول نیست زیرا باید آن را در انزار عمومی قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: بنا نیست عملکرد دولت های گذشته را به نقد بنشینیم و کوچک جلوه دهیم زیرا به هر حال هر دولتی کارهای به نسبت خوبی در حوزه زعفران انجام داده و در دولت یازدهم نیز کارهای خوبی صورت گرفته منتهی تمام حرف ما آن است که این ها کافی نیست چون کشاورز ما راضی نیست.
انتهای پیام/
.
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید