



حسن بنیانیان در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: ماهیت فرهنگ بر خلاف خیلی از مسائل که ما بر ان تسلط داریم، فرهنگ بر ما مسلط است و باعث شده تا در بسیاری از موقعیت ها افراد تعاریف مختلفی از فرهنگ به جامعه ارائه کنند و این اختلاف نظر غفلت فرهنگی را بوجود آورده است.
وی بیان داشت: برخی دولتمردان برای اینکه مشکلات فرهنگ را تحمل نکنند معتقدند که مقوله فرهنگ باید به اقشار مختلف مردم واگذار شود و دولت تنها باید در عرصه سیاسی و اقتصادی و برنامه های اجرائی خدمتگذار مردم باشد
بنیانیان، مقوله فرهنگ را زیربنای همه عرصه های کشور دانست و افزود: در آستانه انتخابات همه علاقمندند تا سخنی از فرهنگ به میان نیاورند تا به آرای انتخاباتی خود خدشه ای وارد نکنند، لذا در برنامه های خود سخنان رأی اوری می زنند که با مبانی عقلی و اعتقادی همخوانی ندارد.
رئیس سابق حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی خاطر نشان کرد: دشمن ما را در شرایطی قرار داده تا همه دغدغه اقتصاد داشته و از مسئله فرهنگ غفلت شود، لذا در یک شبیخون فرهنگی همه تجهیزات و امکانات خود را در شبکه های اجتماعی و ماهواره ای بسیج کرده تا ارزشها و باورهای دینی مردم را از بین ببرند و اهداف خود را در کشور پیاده کنند.
بنیانیان، با بیان اینکه همه این اقدامات به خروجی نامناسب فرهنگی در کشور ختم می شود، گفت: این بی توجهی در دولتها در کنار هجمه فرهنگی دشمن باعث شده تا آثارهنری و تولیداتی در سینما، تئاتر، کتاب، کاریکاتور و سخنرانی ها بر علیه ارزشها و باورهای مردم شکل بگیرد.
رئیس سابق حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی افزود: دولتها بواسطه نهادهای بزرگی همچون آموزش و پرورش، دانشگاهها، وزارت فرهنگ و ارشاد و بسیاری از وزارتخانه های دیگر مرتبط با فرهنگ، نقش عمده ای در تحولات فرهنگی کشور دارند و می طلبد تا مسئولان اجرائی به مانند سایر عرصه ها برای آن برنامه ریزی کنند.
وی اظهار کرد: همانطور که دولت در هفته 8 ساعت برای مسائل اجرائی و اقتصادی کشور در جلسات مختلف برنامه ریزی دارد باید حداقل هفته ای 2 ساعت برای فرهنگ مردم و ناهنجاریهای اجتماعی برنامه ریزی دقیق و مدون ارائه کند.
بنیانیان تصریح کرد: توجه به فرهنگ در دولتها باعث می شود تا دولتمردان تاثیرات خود را بر فرهنگ شناسائی و آن را اصلاح و برای بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی یک پیوست فرهنگی ارائه کنند.
رئیس سابق حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به نقش دولتها در حوزه هنر اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه کشوری اسلامی با تمدن 7 هزار ساله هستیم باید آثار هنری فاخر تولید و به سایر کشورهای اسلامی صادر کنیم، تا بسیاری از سینماهای جهان اسلام را در اختیار گرفته و بتوانیم در این حوزه تاثیر گذار باشیم، این مهم مستلزم برنامه ریزی دغدغه مندانه در حوزه فرهنگ و تلاش برای جامعه ای در تراز انقلاب اسلامی است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید