بدون نظر
 
رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید کرد
تحول اقتصادی با سرمایه گذاری مشترک به شرط انتقال تکنولوژی/بخشی از کمبودهای کشور ارتباطی به تحریم ها ندارد
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ در ۵:۲۸ ق.ظ
 
رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه کشور یکی از مهمترین راهکارهای تحول اقتصادی را سرمایه گذاری در کشور عنوان کرد و افزود: این سرمایه گذاری مشترک با طرف خارجی به شرط انتقال تکنولوژی تولید و اشتغال را افزایش می دهد.

حمیدرضا برادران شرکا در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلات اقتصادی کشور عدم تعیین اهداف، استراتژی ها و برنامه ریزی های مناسب است که باید دولتمردان در یک چشم انداز 20 ساله این استراتزی ها را تدوین و به مرحله اجرا برسانند.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر به هر مدیری که فعالیت بر زمین مانده و یا ابتر دارد مراجعه می کنیم بودحه و اعتبارات و امکانات را بهانه قرار می دهد و این در شرایطی است که هنوز استراتژی ها و اهداف مرتبط با سازمانها بصورت مدون مشخص نشده است.

 

برادران شرکا تاکید کرد: مدیران باید قبل از درخواست بودجه استراتژی و اهداف سازمان خود را تدوین و مورد ارزیابی قراردهند، سپس بر مبنای آن تقاضای بودجه و نیروی انسانی لازم را ارائه کنند.

 

لزوم تعیین استراتژی ها و اهداف اقتصادی در شورای عالی اقتصاد

عضو هیئت علمی دانشگا طباطبائی تهران اظهار داشت: شورای عالی اقتصاد باید استراتزی های اقتصادی کشور را در یک چشم انداز 20 ساله طراحی و اعلام کند که این استراتژی ها تنها در شرایط خاص و اضطراری قابل تغییر است.

 

برادران شرکا افزود: این اقدام در زمان های مختلف و بصورت پراکنده انجام شده اما انچه که مهم است طراحی و تدوین برنامه ریزی ها بر اساس شرایط کشور می باشد و باید همه بدانند که کشور در 20 سال آینده چه نیازهای دارد.

 

وی از اجماع نخبگان و مدیران بعنوان محور اصلی این برنامه ریزی های یاد کرد و افزود:  استراتژی ها باید در شورای عالی اقتصاد متشکل از بخش دولتی، خصوصی و جامعه دانشگاهی تدوین و پس از تصویب در یک شیب ملایم به مرحله اجرا برسد، این الگوئی است که در کشورهای توسعه یافته ژاپن و کره عملیاتی شده است.

 

رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: در این راستا بخش دانشگاهی در حوزه تئوری(علمی و پژوهشی) بخش خصوصی در عرصه اجرا و میدان عملیاتی و همچنین بخش دولتی در حوزه نهاد سازی و رفع موانع احتمالی انرژئی ایجا می کند که رشد اقتصادی کشور را سریعتر محقق می کند.

 

وی افزود: ورود به بازارهای خارجی و سرمایه گذاری مشترک به نفع کشور است اما در حال حاضر اقتصاد ایران به دلیل فقدان زیر ساخت های مناسب و برخی قوانین دست و پا گیر آماده جهانی شدن را ندارد.

 

رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد: بخشی از کمبودهای اقتصادی کشور ارتباطی با تحریم ها ندارد و می توان با یک برنامه ریزی مدون و آینده نگری مناسب مدیران، آن را رفع کرد، زیرا مدیران آینده نگر تصمیماتی را اتخاذ می کنند که اثر گذار خواهد بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort