



به گزارش خبرنگار تابان تربت، عملیات احداث بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه در سال 1390 به طور رسمی آغاز شد و طبق وعده دولتمردان یازدهم قرار بر این بود تا بدون وعده جدید پروژه های نیمه تمام و موردنیاز هر منطقه تا پایان دولت به بهره برداری برسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید میدانی 25 خرداد سال 94 که از بیمارستان امام حسین(ع) بعمل آورد در نشست با مسئولان و خبرنگاران این شهرستان از تکمیل و افتتاح آن در پایان سال 95 خبر داد و این در حالی بود که این مرکز درمانی حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
محمدجعفر علیزاده در این نشست اذعان کرد: با توجه به اینکه شهرستان تربت حیدریه در کریدور اصلی شمال به جنوب کشور قرار گرفته و همچنین جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر را تحت پوشش خود دارد، لذا اتمام این طرح ملی بعنوان یکی از مهمترین پروژه های خراسان رضوی دراولویت کاری وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته و تا پایان سال 95 به بهره برداری می رسد.
لینک خبرhttp://dana.ir/339585
پایان سال 95 بیمارستان 272 تختخوابی امام حسین(ع) باحدود 55 درصد پیشرفت فیزیکی همچنان پروژه اولویت دار شهرستان تربت حیدریه به شمار می رود و طبق وعده جدید مسئولان دولتی قرار است تا پایان امسال عملیات احداث آن به اتمام برسد، وعده ای که عملیاتی شدن ان در پایان سالجاری بسیار دور از ذهن است.
رئیس سازمان مجری ساختمانها و تأسیسات دولتی و عمومی در بازدید میدانی که 8 آبان 1395 از این بیمارستان انجام داد دوباره وعده تکمیل بیمارستان را به پایان سال 96 موکول کرد و در وعده ای جدید گفت: بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه سال 1396 پذیرای بیماران در جنوب خراسان رضوی خواهد بود.
لینک خبر http://www.irna.ir/fa/News/82249303/
سید علی صدرالسادات معاون توسعه وزارت بهداشت و درمان نیز در 18 بهمن سال 94 در بازدید میدانی از این پروژه و در گفتگو با خبرنگاران از بهره برداری بیمارستان در سال 96 خبر داده بود.
لینک خبرhttp://dana.ir/638447
بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه در22 دیماه سال 1388 در زمینی به مساحت 23 هزار متر مربع و زیربنای 1700 متر کلنگ زنی و عملیات اجرائی آن بطور رسمی از سال 1390 با مدیریت وزارت راه و شهرسازی آغاز شد که همچنان با پیشرفت فیزیکی 55 درصد از پروژه های مهم و اولویت دار تربت حیدریه محسوب می شود.
حالا باید دید که وعده های مسئولان دولتی برای تحقق این بیمارستان که قرار است بعنوان قطب درمانی جنوب خراسان رضوی حدود یک میلیون نفر را تحت پوشش خود قرار دهد چه زمانی محقق می شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید