



علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: آمار اقامت مسافران و زائران نوروزی در مهمانپذیرها، مدارس، کمپ ها و سالن ها 112 هزار و 308 نفر بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال 22 درصد رشد داشته است.
وی بیشترین میزان ورودی مسافران را توسط وسایل نقلیه شخصی عنوان کرد و گفت: در این مدت 6 هزار و 648 نفر از طریق ناوگان ریلی کشور و 23 هزار و 120 نفر از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی وارد شهرستان شده اند.
رئیس میراث فرهنگی تربت حیدریه بیان داشت: در این مدت 4 هزار و 394 مورد بازرسی و نظارت توسط یک تیم مشترک از دانشگاه علوم پزشکی،صنعت و معدن، میراث فرهنگی و راهداری به 120 مورد تذکر داده و 3 فقره نیز اخطار کتبی دریافت کرده اند.
وی به نقاط قوت ستاد خدمات سفر این شهرستان از نگاه مسافران و گردشگران پرداخت و افزود: کیفیت مناسب پایگاههای خدمت رسان از جمله هلال احمر، اورژانس و امداد خودرو، ارائه مناسب ارزاق عمومی و فعالیت اصناف، برگزاری تورهای تربت گردی و آئین های خیابانی، اجرای طرح های فرهنگی در بقاع متبرکه و همچنین برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات، نقاط قوتی است که توسط گردشگران و مسافران مورد ارزیابی قرار گرفت.
رئیس میراث فرهنگی تربت حیدریه از وضعیت نامناسب ورودی های شهر، کمبود تابلوهای معرفی برندهای شهرستان شامل؛ زعفران و ابریشم، فقدان واحد اقامتی مناسب در داخل شهر و نبود تابلوهای راهنمای جاذبه های گردشگری بعنوان مهمترین نقاط ضعف اشاره شده توسط مسافران و گردشگران یاد کرد.
از مجموع ۲۰۰ اثر تاریخی و طبیعی شناخته شده در تربت حیدریه، ۴۶ اثر در فهرست آثار ملی قرار گرفته که ۳۵ مورد آن بنا و بقیه محوطه و تپه تاریخی است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید