بدون نظر
 
رئیس اوقاف تربت حیدریه:
نیمی از اجاره بهای موقوفات منطقه تربت حیدریه واقعی نیست/درآمد حاصل از موقوفات می تواند مولد و اشتغالزا باشد
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ در ۷:۵۴ ق.ظ
 
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تربت حیدریه گفت: نیمی از اجاره بهای موقوفات شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه بر اساس قیمت عادلانه بروز رسانی نشده و مبالغ دریافتی واقعی نیست.

حجت الاسلام محسن لطفی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد:  با توجه به ثبت قراردادهای 5 ساله با مستاجران موقوفات، تاکنون نیمی از اجاره بهای موقوفات منطقه تربت حیدریه بروز رسانی نشده و مبالغ دریافتی واقعی نیست.

 

وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر با اقدامات گسترده‌ای که انجام گرفته تلاش شده که ضمن بروزرسانی اجارات با تمامی ارتباط‌هایی که اشخاص حقیقی و حقوقی با موقوفات دارند مستندسازی شود.

 

رئیس اوقاف تربت حیدریه اذعان کرد: وقف به جایگاه واقعی خود نرسیده و می‌بینیم برخی افراد به اموال موقوفه دید مناسبی ندارند و تصور می‌کنند ارزش آن کمتر از املاک شخصی است.

 

وی بیان داشتت: در مزایده یک حلقه چاه کدکن را به 400 میلیون ریال اجاره دادیم، آیا واقعا این موقوفات نباید درآمد به اجاره واقعی داده شود؟ اینکه شخصی ملک موقوفه را اجاره کرده و بعد بگوید من هر سال سهمی در اطعام عزاداری محرم و صفر دارم مناسب نیست.

 

وی با بیان اینکه بخشی از درامد موقوفات می تواند مولد و اشتغالزا باشد، افزود: به طور مثال در ایام محرم ممکن است برای اطعام عزاداران نیازی به موقوفات نباشد، مردم خودشان نذر و کمک می کنند، آیا باید تمام هزینه های موقوفات غذا شود، لذا این موضوع را ولی فقیه پیش بینی کرده و برای همان موقوفه می توان با سرمایه گذاری در بخش تولید و ایجاد کارخانه اشتغالزایی و هزینه کنیم.

 

رئیس اداره اوقاف تربت حیدریه تاکید کرد: برای جلوگیری از تخلف متولیان حسابی خارج از سامانه نباید داشته باشند، زیرا در این سامانه دیگر فاکتور سازی نمی شود. هر فاکتور به حساب همان طرف است،هر چند زمان بر باشد.
لطفی اظهار داشت: بیشتر وقف نامه های کدکن در دست اوقاف نیست، لذا باید موقوفات شناسایی و در سامانه ثبت شود، تا این اسناد در کتابی بعنوان اثری ماندگار باقی بماند.

 

در سه شهرستان تربت حیدریه، زاوه و مه ولات هزار موقوفه، سه هزار و 500 رقبه و 64 بقعه در سامانه جامع اوقاف به ثبت رسیده که تاکنون 15 بقعه تایید شده است.

 
به گفته رئیس اوقاف منطقه قدیمی ترین وقف در تربت حیدریه مربوط به واقف خیراندیش عبدالرسول مریمی است که حدود 176سال قدمت دارد و شامل 3.5 ساعت آب از قنات کدکن در بخش ‘رخ’ شهرستان تربت حیدریه است.

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort