بدون نظر
 
کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با «تابان تربت»:
جمهوری اسلامی ایران باید بعد از جریان فتنه 88 اقدام به غربالگری می کرد/ابعاد مختلف فتنه 88 نیاز به بازخوانی دارد تا خیانت های داخلی برای نسلهای آینده روشن شود/ رأفت اسلامی نظام، مانع مجازات حقیقی سران فتنه شد
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۵ در ۵:۱۲ ق.ظ
 
کارشناس مسائل سیاسی گفت: جمهوری اسلامی ایران باید بعد از جریان فتنه 88 اقدام به غربالگری می کرد و کسانی را که با سران فتنه در ارتباط بوده و مسئولیت اجرائی در پست های کلیدی کشور داشتند را برکنار می کرد، اما برخی از این افراد همچنان دارای مسئولیت هستند.

حسن هانی زاده کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، اظهار کرد: فتنه 88 یکی از تلخ ترین حوادث تاریخ انقلاب اسلامی و حتی از جنگ تحمیلی صدام علیه این ملت بسیار خطرناکتر بود و کسانی که اقدام به فتنه گری کردند از مدت ها قبل با عوامل خارجی در ارتباط بوده و زمینه سازی های لازم را برای یک توطئه مشترک فراهم کردند.

 

وی تصریح کرد: عناصرمزدور داخلی به کمک کشورهای منطقه و دشمنان فرا منطقه ای با هدف براندازی نظام اسلامی، مردم را به آشوب در خیابانها دعوت کردند، اما اراده ملت ایران با رهبری داعیانه مقام معظم رهبری مانع اجرای توطئه مشترک سران فتنه با جبهه استکبار شد.

 

هانی زاده، مهمترین عامل شکست اجرای پروژه انقلاب مخملی در ایران را ولایت فقیه و وحدت و بصیرت مردم عنوان کرد و افزود: ابعاد مختلف جریان فتنه 88 نیاز به بازخوانی عمیقی دارد تا نسلهای آینده انقلاب ضمن آشنائی با توطئه های نرم جبهه استکبار با خیانت های داخلی برخی نخبگان  و خواص بی بصیرت بیشتر آشنا شوند.

 

این تحلیلگر مسائل سیاسی، مخدوش کردن چهره جمهوری اسلامی ایران را مهمترین آسیب بین المللی برای نظام دانست و افزود: پس از فتنه 88 کشورهای حاشیه خلیج فارس که بوئی از دموکراسی نبرده بودند با استفاده از خیانت های سران فتنه و جو سازی رسانه ای، دموکراسی موجود در کشور را زیر سئوال برده و چهره نظام را در عرصه بین المللی نامناسب جلوه دادند.

 

وی اذعان کرد: جمهوری اسلامی ایران باید بعد از جریان فتنه 88 اقدام به غربالگری می کرد و کسانی را که با سران فتنه در ارتباط بوده و مسئولیت اجرائی در پست های کلیدی کشور داشتند را برکنار می کرد، اما برخی از این افراد همچنان دارای مسئولیت هستند.

 

هانی زاده گفت: بعد از فتنه 88 صف بندی ها مشخص شد و کسانی که پایبند به اصول اساسی انقلاب و نظام نبودند چهره واقعی خود رانشان دادند و لذا می بایستی به مانند کشور ترکیه که پس از کودتای شکست خورده که اقدام به تغییرات وسیعی کرد، جمهوری اسلامی نیز باید نسبت به برکناری برخی مرتبطین با سران فتنه قاطعانه تر عمل می کرد.

 

وی برخورد نظام با سران فتنه را رحیمانه توصیف کرد و بیان داشت: نظام با رأفت اسلامی با سران فتنه برخورد کرد و آنها از مجازات حقیقی جان سالم بیرون بردند،زیرا فتنه گران باید در یک دادگاه ملی محاکمه و به اشد مجازات محاکمه می شدند.

 

تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار کرد: در حوزه بین المللی بسیاری از کشورهای استکباری و ارتجاع عرب با هزینه های سنگین و در اختیاز قرار دادن رسانه های خود سرمایه گذاری وسیعی برای سرنگونی انقلاب اسلامی کرده بودند،  اما ملت حماسه ساز ایران اسلامی در کنار رهبری و در روز 9 دیماه سال 88 بار دیگر توطئه مشترک سران فتنه و سلطنت طلب ها و تفاله های برجای مانده از رژیم پهلوی را خنثی کردند.

انتهای پیام/

 

 

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
هدف دشمن در فتنه ۸۸ براندازی نظام بود کمبود گاز نتیجه توسعه صنعتی ۲۰ ساله است اجرای «طرح مردم» برای افزایش اشتغالزایی نهم دی ۵۷ گنجینه‌ای در سینمای تربت‌حیدریه فضای مجازی میدان جنگ شناختی و ادراکی زنان است اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به میراث فرهنگی تربت حیدریه اصلی‌ترین بنای میراثی تربت‌حیدریه قطب‌الدین حیدر است ۲ اقامتگاه بوم‌گردی در تربت‌حیدریه افتتاح شد امنیت و آرامش در جامعه مستلزم اجرای عدالت اجتماعی است نگاه غرب به زنان ابزاری است اشتغال مهم‌ترین دغدغه دونده المپیکی تربت حیدریه جنگ شناختی عامل اصلی سقوط سوریه بود
hacklink al hack forum organik hit