به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، در این دیدار که شب گذشته در محل حسینیه دانشگاه عالی تربت حیدریه برگزار شد، ابتدا محمد رشید بعنوان نماینده اساتید دانشگاهها، تربیت نیروهای متعهد و متخصص را برای منطقه از ضروریات مراکز اموزش عالی برشمرد.
وی افزود: در مبحث وحدت حوزه و دانشگاه اعتقاد و دانش بعنوان دو وجهه این مراکز مد نظر قرار می گیرد که در کنار هم و تعامل موازی بعنوان دو بال قوی و استوار به قله های سعادت می رسند.
استاد دانشگاه بیان کرد: بزرگ مردانی در وحدت حوزه و دانشگاه نقش های مثمر ثمری داشتند که از آن می توان به نقش مرحوم حسینعلی راشد یاد کرد که با تربیت علمای مانند شهید مطهری، و مرحوم محقق مایه مباهات جهان اسلام شدند.
وی بیشرین تربیت یافتگان جهان اسلام را برخاسته از حوزه های علمیه دانست و به دانشجویان توصیه کرد حداقل وقت خود را چند ساعتی در هفته به حوزه های علمیه اختصاص دهند، زیرا بسیاری از موفقیت های اندیشمندان و علمای جهان اسلام نظیر ابوعلی سینا و فارابی مرهون حوزه های علمیه بوده است.
حجت الاسلام علوی فرد نماینده اساتید حوزه های علمیه در ادامه این دیدار اظهار داشت: اگر معارف اسلام را در قالب تصویر به اقیانوسی تشبیه و پزوهشگران را بعنوان غواصان این اقیانوس مجسم کنیم، بی تردید در این دنیای عظیم می توان گوهرهای علمی فراوانی استخراج کرد.
وی عنوان کرد: اگر علم و دانش ارزش دارد به تبع آن کانونهای این عرصه ارزشمند بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و در این کانونهای اندیشه و علم راه رسیدن به قله های سعادت هموار تر طی می شود.
علوی فرد اذعان کرد: در هر کجا نیروها متراکم شده و در راستای افزایش بهره وری علم و اندیشه و رصد و درک نیازهای جامعه، مسئولیت ها و همچنین مدیریت منابع نیروی انسانی محقق شود، اهداف مشترک منجر به شناسائی یکدیگر و هم افزایی در جهت توسعه و پیشرفت کشور می شود.
وی عمده ترین محور وحدت حوزه و دانشگاه را تلاش تحقیقاتی و هدفمند برای تبلیغ تمدن بزرگ اسلامی دانست و رسیدن به آن را بر اساس اموزه های الهی برای بشر قابل تحقق عنوان کرد.
اسماعیل زاده دانشجوی رشته دکترا که به نمایندگی از دانشجویان دختر سخن می گفت مهمترین مطالبه را تاسیس دفتر علوم اسلامی و نهاد رهبری در یکی از دانشگاهها عنوان کرد.
وی از شکل گیری دفتر ستاد ازدواج های دانشجویی، انجام روش های توسعه و فناوری علمی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در مراکز آموزش عالی را از دیگر مطالبات قشر دانشجو عنوان کرد.
محمد مصطفی صیقلیان دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نماینده دانشجویان پسر در این دیدار اذعان داشت: علم آموزی وآرمانخواهی و مطالبه گری سه محور مشترک دانشجویان و طلاب است که به دور از مسایل حاشیه ای می توانند در توسعه و پیشرفت کشور نقش افرین باشند
وی تصریح کرد: هر دو نهاد حوزه و دانشگاه همواره مورد تهاجم استکبار و استعمار هستند و دشمن در صدد است تا با سکولاره کردن مراکز آموزش عالی به اهداف خود برسد اما با ولایتمداری و انقلابی گری می توان این توطئه را خنثی کرد.
تربت حیدریه با 7 واحد و مرکز دانشگاهی و حدود 10 هزار دانشجو و 300 استاد مقیم و مدعو در 150 رشته کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به دانشجویان خدمات علمی آموزشی ارائه می کند.
همچنین در این شهرستان 4 حوزه علمیه با 320 طلبه و روحانی فعالیت می کند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید