



حجت الاسلام محسن لطفی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: در سه شهرستان تربت حیدریه، زاوه و مه ولات ۶۴ بقعه، هزار موقوفه و سه هزار و ۵۰۰ رقبه در سامانه اوقاف به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه درآمد این اداره از ۱٫۵ میلیارد ریال در سال ۹۱ به بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال در سال جاری رسیده، افزود: 80 درصد موقوفه های این منطقه با موضوع محرم و عزاداری ایام محرم و صفر است.
لطفی ادامه داد: یکی از ضرورت های حوزه وقف در کشور و بخصوص در منطقه تربت حیدریه وقف قرآنی و فرهنگی است، بطوریکه برای برگزاری مسابقات قرآنی در سطوح مختلف و همچنین مسابقات فرهنگی همیشه با فقدان ویا کمبود اعتبار مواجه هستیم.
رئیس اداره اوقاف تربت حیدریه با تأکید بر لزوم حرکت جدی در راستای ثبت وقفهای جدید با نیات قرآنی با اشاره به خلاً وجود موقوفات قرآنی در سطح شهرستان، گفت: حرکت در راستای پرکردن این خلأ و همچنین ترویج فرهنگ وقف قرآنی نیازمند کمک فعالان و مربیان قرآنی است.
وی اذعان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر وجود 10 میلیون حافظ قرآن در کشور و همچنین رویکرد سازمان اوقاف در حوزه های قرآنی، خلأ موقوفه های قرآنی در منطقه تربت حیدریه احساس می شود و ضروری است تا واقفین جدید بر اساس نیاز امروز جامعه موقوفات خود را وقف کنند.
لطفی با تإکید بر اینکه وقف، نیتهای خیرخواهانه را زنده نگه میدارد و همیشه باید به آن توجه شود، ادامه داد: امروز در کنار وقف برای عزاداری ها نیاز به موقوفاتی برای توسعه فرهنگ علم و دانش در جامعه داریم که باید در این باره فرهنگ سازی شود.
رئیس اوقاف تربت حیدریه ادامه داد: در مدت یک سال گذشته حدود 15 هزار متر مربع به ارزش ریالی 10 میلیارد ریال که به دلیل عدم پرداخت اجاره بها و یا عدم رعایت قانون موقوفه با مشکل مواجه شده بود از مالکین حقیقی و حقوقی رفع تصرف و اماده مزایده و واگذاری به اشخاص دیگری است.
وی همچنین از سرمایه گذاری در موقوفه قطب الدین حیدر و احمد قلیج سلطان سلیمان شهرستان زاوه خبر داد و افزود: در موقوفه قطب الدین حیدر تربت حیدریه سرمایه گذار با ایجاد بازارچه موقت زمین موقوفه که مسلوب المنفعه بوده را به در آمدزائی تبدیل کرده است.
لطفی اظهار داشت: در موقوفه ملا احمد قلیچ سلطان سلیمان شهرستان زاوه بابت 8 سهم موقوفه سرمایه گذار بخش کشاورزی با ایجاد استخر ذخیره آب و انتقال لوله آب از مظهر قنات به دیمه زار، اراضی دیمی را به اراضی مستعد آبی برای کشاورزی نیز تبدیل کرده است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید