رئیس پژوهشکده زعفران تربت حیدریه در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: با توجه به اینکه تربت حیدریه بعنوان بزرگترین قطب تولید زعفران در ایران و جهان مطرح است، در صددیم تا فراوردهای زعفران و بازار این محصول را در داخل و خارج بدست آوریم.
احمد احمدیان تصریح کرد: در حال حاضر قالب غذاهای جامعه تب سرد دارند و استفاده بهینه از زعفران در غذاها و نوشیدنی ها علاوه بر تغییر ذائقه و تنوع در آن به لحاظ طب سنتی بسیار ارزنده و مفید است.
وی با بیان اینکه این جشنواره از مجموعه برنامه های هفته فرهنگی زعفران ایران است، گفت: در حاشیه این جشنواره کارگاه مشاوره ای در خصوص خواص دارویی زعفران و نحوه استفاده از آن برای بانوان علاقه مند برپا شده است.
رئیس پژوهشکده زعفران تربت حیدریه افزود: در این جشنواره 40 بانوی تربتی با بیش از 80 نوع غذا، نوشیدنی و دسر با یکدیگر به رقابت پرداخته و نفرات برتر با نظر داوران و کارشناسان تغذیه معرفی شدند.
هفته فرهنگی زعفران ایران تا 21 آبان به میزبانی تربت حیدریه و زاوه برگزار می شود که برخی از برنامه های این رویداد فرهنگی نیز در شهرهای مشهد و تهران اجرا می شود.
از مجموع 70 هزار هکتار کشتزارهای زعفران در استان خراسان رضوی، هشت هزار و 400 هکتار، معادل 12 درصد آن مربوط به شهرستان تربت حیدریه است.
در استان خراسان رضوی 117 هزار خانوار به کشت زعفران مشغول هستند که از این میزان 14 تا 15 هزار خانوار در تربت حیدریه به این کار اشتغال دارند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید