بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه مطرح کرد؛
سود 18 درصد بانکها، مهمترین مشکل واحدهای تولیدی برای اخذ تسهیلات رونق اقتصادی
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵ در ۱:۰۱ ب.ظ
 
معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه 9 واحد تولیدی این شهرستان در حال عقد قرارداد و دریافت تسهیلات رونق اقتصادی هستند، افزود: سود 18 درصد تسهیلات بانکها باعث شده تا واحدهای تولیدی به دلیل عدم توجیه اقتصادی استقبال کمتری از این نوع تسهیلات داشته باشند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حسن فتحی نیا معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات واحدهای تولیدی معرفی شده به بانکها اظهار داشت: ستاد تسهیلات اقتصاد مقاومتی کشور 160 هزار میلیارد ریال جهت تحرک بخشی به حوزه اقتصاد و خروج از رکود به واحدهای تولیدی اختصاص داده که سهم خراسان رضوی از این مبلغ 7 هزار میلیارد ریال می باشد.

 

وی تصریح کرد: 51 واحد تولیدی نیاز به حمایت در تربت حیدریه  در سامانه وزارت صنعت و معدن ثبت نام کردند که 28 واحد ان به دلیل بروز نشدن تولیدات  و مستندات در سامانه و برخی مشکلات و عدم مراجعه از دستور کارگروه اشتغال استان خارج شدند.

 

معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه 9 واحد تولیدی این شهرستان در حال عقد قرارداد و دریافت تسهیلات رونق اقتصادی هستند، افزود: سود 18 درصد تسهیلات بانکها باعث شده تا واحدهای تولیدی به دلیل عدم توجیه اقتصادی استقبال کمتری از این نوع تسهیلات داشته باشند.

 

فتحی نیا اذعان کرد: در حال حاضر 12 واحد تولیدی با اعتبار 260 میلیارد  ریال به بانکهای ملت، ملی، سپه و رفاه معرفی شدند که از این تعداد 4 واحد در مرحله عقد قرارداد و 5 واحد دیگر مراحل پایانی اخذ تسهیلات را سپری می کنند.

 

فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه تاگنون 20 میلیارد ریال از این اعتبار محقق شده، افزود: 10 میلیارد ریال توسط کارخانه خوراک دام خراسان، 90 میلیارد ریال کارخانه آرد و یک میلیارد و 500 میلیون ریال به شرکت سنگان توسط بانک های عامل پرداخت شده است.

 

در ادامه این نشست رئیس واحد تولیدی گلریز پوشاک از نحوه واگذاری تسهیلات انتقاد کرد و افزود: سود 18 درصد و شرط سرمایه در گردش، روند دریافت اخذ تسهیلات را با مشکل مواجه کرده است.

 

وی تصریح کرد: باید تبصره دولت در خصوص ارائه یارانه 6 درصد به این تسهیلات مشخص شود تا بدانیم بلاخره چه میزان سود باید به بانکها پرداخت کنیم.

 

رئیس کارخانه آرد تربت حیدریه با اشاره به اینکه این واحد تولیدی 60 درصد آرد خبازی های مشهد را تامین می کند، از هزینه های جاری برای اخذ تسهیلات بانکی انتقاد کرد و گفت: هزینه های محضر و کارشناسی و بیمه و … برای یک وام 9 میلیارد ریالی، 250 میلیون ریال آب می خورد و این در حالی است که اگر درست محاسبه شود تسهیلات با نرخ 19 درصد در اختیار تولید کنندگان قرار می گیرد.

 

مهر آمیز دیگر صنعتگر واحد تولیدی در کارخانه قند شهرک صنعتی تربت حیدریه اظهار داشت: وثیقه کارخانه و دو ضامن معتبر نزد بانک توسعه برای اخذ تسهیلات قرار گرفته  و هر دو روز یک بار باید 15 میلیون ریال به این بانک تسویه حساب کنم، لذا می توانم توان تولید را افزایش دهم اما مشکلات بانکی رغبتی برای این کار باقی نگذاشته است.

 

نشست بررسی مشکلات واحدهای تولیدی به بانکها جهت اخذ تسهیلات ظهر امروز در محل کارخانه خوراک دام خراسان برگزار شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کمبود گاز نتیجه توسعه صنعتی ۲۰ ساله است اجرای «طرح مردم» برای افزایش اشتغالزایی نهم دی ۵۷ گنجینه‌ای در سینمای تربت‌حیدریه فضای مجازی میدان جنگ شناختی و ادراکی زنان است اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به میراث فرهنگی تربت حیدریه اصلی‌ترین بنای میراثی تربت‌حیدریه قطب‌الدین حیدر است ۲ اقامتگاه بوم‌گردی در تربت‌حیدریه افتتاح شد امنیت و آرامش در جامعه مستلزم اجرای عدالت اجتماعی است نگاه غرب به زنان ابزاری است اشتغال مهم‌ترین دغدغه دونده المپیکی تربت حیدریه جنگ شناختی عامل اصلی سقوط سوریه بود دولت ملزم به اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق شد
hacklink al hack forum organik hit