



به گزارش خبرنگار تابان تربت، سرهنگ پاسدار فرضعلی گرایلی فرمانده سپاه تربت حیدریه شب گذشته در جمع معلمان و دبیران مقطع متوسطه تربت حیدریه اظهار داشت: همه پیامبران الهی و ائمه معصومین(ع) برای تربیت انسانها امدند تا جوامع بشری بر اساس یک تربیت الهی و انسانی قله های سعادت را فتح کنند.
وی افزود: دوران نوجوانی مهمترین مرحله رشد و تربیت انسانها بشمار می رود که این مرحله از زندگی بشریت در نظام تعلیم و تربیت سپری می شود، لذا معلمان و دبیران در مدارس در شکل دهی به تربیت جامعه اسلامی نقش مهمی را عهده دار هستند.
گرایلی جنگ نرم و تهاجم فرهنگی را مهمترین سد راه در تربیت دانش آموزان عنوان کرد و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی با همه تجهیزات و امکانات خود به جنگ باورها و اعتقادات جوانان و نوجوانا ن برخاسته و هر روز نیز به ما نزدیک تر و خطرات آن آسیب پذیری بالائی دارد، بطوریکه امروز نوجوان و یا جوان این کشور بیشترین وقت خود را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی سپری می کند.
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه اذعان کرد: همه معلمان و فعالان فرهنگی در نظام تعلیم و تربیت در این میدان نابرابر و ناجوانمردانه دشمن مسئول هستند و مکلفند تا با آگاه سازی تربیتی، نوجوانان و جوانان را از خطرات پیش رو مطلع سازند.
وی بیان کرد: ، کادر سازی برای هدایت و مدیریت آینده انقلاب اسلامی را مستلزم انسانهای خود ساخته ای دانست که می توانند جامعه را بسازند.
عضو شورای فرهنگ و عمومی تربت حیدریه، ترویج سبک زندگی اسلامی در مدارس را یکی دیگر از ضروریات های نظام تعلیم و تربیت برشمرد و افزود: دشمن بصورت شبانه روز در تلاش است تا ذائقه فرهنگی و سبک زندگی ملت ایران را تغییر داده تا بر اساس ان بتواند نظرات خود را در جامعه نهادینه کند، لذا لازم است سبک زندگی اسلامی و ایرانی در مدارس برای نوجوانان تبیین شود.
گرایلی اظهار داشت: هر میزان که سرعت اینترنت و امکانات فضای مجازی بیشتر و بهتر می شود، به همان مقدار راندمان تحصیل در نظام تعلیم و تربیت کاهش می یابد کما اینکه در سال 93 معدل 80 درصد دانش آموزان زیر 14 بود و در حال حاضر این امار به زیر نمره 12 رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: ورود نخبگان و کارشناسان فرهنگی و اجتماعی به شبکه های اجتماعی جهت پاسخگوئی به شبه افکنی ها و سئوالات متداولی که دشمنان و منافقین به اذهان دانش اموزان متبادر می کنند یک امر ضروری است که در کنار ان ترویج استفاده از نرم افزارهای داخلی و بومی، تا حدود زیادی توطئه دشمنان را خنثی می کند.
فرمانده سپاه تربت حیدریه تصریح کرد: باید واژه ما می توانیم را انقدر در سطح کشور نهادینه کنیم تا تولیدات علمی و اقتصادی به حدی برسد که هر کس در جهان مایل به استفاده از تولیدات ایرانی است به ناچار زبان فارسی را یاد بگیرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید