بدون نظر
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم:
با اجرای «قرارداد نفتی IPC» کرسنت دیگری در راه است/برخی از بندهای این قرارداد خطرناک تر از زمان شاه است/این قرار داد هیچگونه زنجیره فرآوری و ارزش افزوده ای برای کشور ندارد
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۵ در ۷:۵۲ ق.ظ
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، انعقاد قراردادهای جدید نفتی موسوم به IPC را کرسنتی دیگر عنوان کرد و افزود: اجرای این نوع قراردادها تضعیف حاکمیت ملی و استقلال اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

محمد صالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: الگوی این نوع قراردادها توسط هیئت وزیران در دولت تصویب شده که بعد از آن رهبر معظم انقلاب اسلامی با استناد به نظر نخبگان و کارشناسان ۱۵ بند اصلاحییه را به دولت اعلام کردند که تاکنون تنها ۳ بند آن اصلاح و مابقی در هاله ای از ابهام است.

 

وی اذعان کرد: در حال حاضر موضوع کرسنت هزینه هنگفتی را برای کشور بوجود آورده که در ادامه امضای اینگونه قراردادها کرسنت دیگری را به ارمغان می آورد، به گونه ای که تبعات آن متوجه دولتهای آینده نیز خواهد بود.

 

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به بی سابقه بودن اینگونه قراردادها در تاریخ انقلاب گفت: برخی بند های قرارداد IPC به مانند زمان شاه و حتی خطرناکتر  از آن دوران، امنیت و حاکمیت و استقلال اقتصادی کشور را زیر سئوال می برد.

 

وی در تشریح اجرای قرارداد موسوم به IPC بیان داشت: در این نوع قرارداد ۱۵ تا ۲۰ سال برای اکتشاف و همچنین ۷ سال برای تمدید آن پیش بین شده و علی رغم متحمل شدن هزینه و مشکلات فراوان،  تعهداتی نیز برای کشور بوجود می آورد که در طول سه دهه دولتها را گرفتار موضوعی شبیه کرسنت می کند.

 

جوکار ادامه داد: در انعقاد این قرارداد و در بحث اکتشاف، استخراج و فروش، همان سیاست خام فروشی دنبال می شود که هیچگونه زنجیره فرآوری و ارزش افزوده ای برای کشور ندارد.

 

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم اظهار داشت: در قرارداد IPC موارد مختلفی از جمله میدان های گازی و نفتی دیده شده که موقعیت آنها کاملا با منافع جمهوری اسلامی ایران مغایرت داشته و بیشترین سود به سمت طرف خارجی است.

 

وی افزود: دولت باید به اصلاحییه های ارائه شده توسط رهبری توجه کرده و نظر نخبگان علمی و کارشناسان را در این نوع قراردادها لحاظ، تا کشور متضرر نشود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort