بدون نظر
 
گزارش/
کارگاه بافندگی در تربت حیدریه بخشی از البسه جنوب خراسان رضوی را تامین می کند/ راه اندازی کارگاههای کوچک و زود بازده رسیدن به خودکفایی و ترویج فرهنگ خودباوری است
تاریخ انتشار : ۰۱ شهریور ۱۳۹۵ در ۷:۵۲ ق.ظ
 
در حالی که این روزها افراد زیادی جویای کار و اشتغال در کنار باجه های روزنامه فروشی صفحات روزنامه و آگهی های متعدد استخدام را ورق می زنند و در نهایت نا امید و سرگردان برمی گردند، جوانانی هستند که با همت و پشتکار و راه اندازی کارگاههای تولیدی کوچک، علاوه بر کار آفرینی برای خود و دیگران، به چرخه اقتصادی کشور کمک می کنند.

به گزارش تابان تربت، کارگاه بافندگی البسه شهرک ولی عصر(عج) در تربت حیدریه که توسط خانم نسایی راه اندازی شده این روزها با استفاده از دستگاههای بافندگی قدیمی و همچنین ورود دستگاههای جدید و اشتغال مستقیم برای 5 نفر توانسته  بخشی از البسه جنوب خراسان رضوی را تامین کند.

 

فاطمه نسایی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: بافندگی البسه به صورت خانگی از  دیر باز مورد علاقه افراد بویژه خانم های خانه دار بوده و خانوارها با استفاده از این فرصت علاوه  برتامین البسه خود از این موقعیت به عنوان بخشی مهمی از منابع درآمدی استفاده می کنند که به لحاظ اقتصادی نیز کمک سرپرست خانوار و تا پاره ای از هزینه های اقتصادی خانواده را به دست می گیرند.

 

وی اذعان کرد: در این کارگاه تولیدی کوچک  برای 5 نفر اشتغالزایی ایجاد شده و با تلاش شبانه روزی توانسته ایم ضمن رقابت با سایر تولیدی های سطح استان و رضایت مشتریان از تولید البسه، بخش مهمی از البسه جنوب خراسان رضوی را تامین کنیم.

 

نسایی به اجناس تولیدی کارگاه بافندگی خود اشاره کرد و افزود: در این کارگاه البسه های همچون، شال، مانتو و روسری، شلوار و پیراهن های مردانه و زنانه و همچنین کلاه و شال گردن و … با نخ های کاموا، اسپرت تولید و روانه بازار می شود.

 

وی در آمدزایی این کارگاه را  مورد رضایت توصیف کرد و گفت: ما در طول سال برای بیشتر مشتریان خود نوبت فروش داریم و حتی به ناچار در پاره ای از اوقات مانند ایام نوروز باید شبانه روز کار کنیم تا بتوانیم مطالبات مشتریان را برآورده کنیم.

 

وی علت موفقیت خود را در طرح ها و ابتکارات و خلاقیت های جدید بر روی البسه ذکر کرد و بیان داشت: با توجه به ذائقه مردم سعی می کنیم لباس های به سبک زندگی اسلامی و ایرانی و با ابتکارات و خلاقیت های جدیدی وارد بازارکنیم تا مشتریان از یک نوع سبک تولید دل خسته نشوند.

 

نسایی در پایان به جوانان توصیه کرد: از آنجا که بیکاری می تواند عامل مهمی در انحراف و فساد اجتماعی باشد رسیدن به خودکفایی و ترویج فرهنگ خودباوری می تواند به توسعه اقتصاد کشور کمک کند و راهی برای رفت از مشکلات و رکود اقتصادی باشد، لذا راه اندازی کارگاههای کوچک و زود بازده با کمترین امکانات موجود و بهره گیری از برخی تسهیلات بانکی می تواند ضمن اشتغالزایی برای خود و دیگران، به چرخه اقتصادی کشور و مقاوم سازی درونی اقتصاد کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
هدف دشمن در فتنه ۸۸ براندازی نظام بود کمبود گاز نتیجه توسعه صنعتی ۲۰ ساله است اجرای «طرح مردم» برای افزایش اشتغالزایی نهم دی ۵۷ گنجینه‌ای در سینمای تربت‌حیدریه فضای مجازی میدان جنگ شناختی و ادراکی زنان است اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به میراث فرهنگی تربت حیدریه اصلی‌ترین بنای میراثی تربت‌حیدریه قطب‌الدین حیدر است ۲ اقامتگاه بوم‌گردی در تربت‌حیدریه افتتاح شد امنیت و آرامش در جامعه مستلزم اجرای عدالت اجتماعی است نگاه غرب به زنان ابزاری است اشتغال مهم‌ترین دغدغه دونده المپیکی تربت حیدریه جنگ شناختی عامل اصلی سقوط سوریه بود
hacklink al hack forum organik hit