



به گزارش خبرنگار تابان تربت، علیرضا جعفری متولد ۱۳۴۷ دارای همسر و یک فرزند پسر و دو دختر است و هم اکنون بعنوان مسئول موسسه فرهنگی پیام آزادگان در راستای خدمت به آزادگان شهرستان تربت حیدریه فعالیت می کند.
وی ششم آذرماه سال ۱۳۶۲ در سن ۱۵ سالگی از طریق تیپ ۲۱ امام رضا(ع) به فرماندهی سردار محمد باقر قالیباف عازم جبهه شده و در عملیات خیبر که اسفند همان سال برگزار شد، در تاریخ چهارم اسفند، علیرغم مقاومت و پایداری رزمندگان اسلام در منطقه هورالهویزه، داخل خاک عراق به همراه ۷۰۰ نفر دیگر از رزمندگان تیپ ۲۱ امام رضا(ع) به اسارت دشمن بعثی در آمد.
جعفری در بیان انگیزه رفتن به جبهه می گوید:با شنیدن فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر رفتن جوانها به جبهه و نیاز جبهه های نبرد حق علیه باطل به جوانان آماده و با نشاط در راه دفاع از دین و ناموس و عزت انقلاب عازم جبهه های جنوب شدم.
وی به نحوه اسارت خود اشاره کرد و افزود:بعد از اسارت ابتدا ما را بمدت یک هفته به اردوگاهی در شهر بصره عراق بردند که پس از تحمل یک هفته شکنجه و بازجوئی و سختی های طاقت فرسا به اردوگاهی دیگر در بغداد منتقل کردند، در آنجا هم اسرا به همین روال آزار و اذیت می شدند و پس از بازجوئی ها و شکنجه های طولانی در مدت چهارماه، دوباره همه اسرای عملیات خیبر را به اردوگاهی دیگر به موصل منتقل کردند.
این آزاده سرافراز اظهار داشت:بعثی ها بر این تفکر اشتباه خود اصرار داشتند که در عملیات خیبر بسیاری از اسرا از سن و سال پائین برخوردار بوده و می توانند با شستشوی فکر و ذهن این رزمندگان جوان، تبلیغاتی را بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در سانه ها و افکار عمومی دنیا به راه بیندازند و در همین راستا ۴۰۰ نفر از اسرای زیر ۲۰ سال که من خودم عضوی از آنها بودم را به استان جنوبی الانبار شهر الرمادی اردوگاه شماره ۲ رمادی منتقل کردند، اما باز هم با مقاومت و ایستادگی جوانان انقلابی و مومن روبرو شدند.
وی در بیان تلخ ترین و شیرین ترین خاطره دوران اسارت خود گفت: تلخ ترین خاطره من به مانند خیلی از اسرای دیگر به اعلان ارتحال امام بزرگوار بر می گردد و بقدری برای اسرا سخت گذشت که بچه ها چند روز لب به آب و غذا نمی زدند و تنها کارآنها برگزاری مراسم عزاداری و ختم قرآن و صلوات خارج از دید بعثی ها ملعون بود، اما بهترین خاطره من هم به زمانی بر می گردد که بعد از پایان ۸ سال جنگ سخت تحمیلی و همچنین دو سال انتظار، موضوع تبادل اسرا قوت گرفت و در تاریخ دوم شهریور ماه سال ۶۲ وارد خاک پاک میهن اسلامی شدیم.
آزاده دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: استخبارات عراق یا همان اردوگاههای اسرای ایرانی به معانی واقعی کلمه دانشگاه خودسازی و تقویت روحیه دینی و مذهبی برای آزادگان بود که با تحمل همه شنکنجه ها و سختی های فراوان، بچه ها پاک و صادق ماندند و در لحظه ورود به ایران به مانند طفلی تازه متولد شده در آغوش ملت قرار گرفتند.
وی گفت: ملت ایران هم با پی بردن به این صبر و استقامت آزادگان دلیر دوران دفاع مقدس، محکم تر و پایدار تر از گذشته در برابر زیاده خواهی جبهه استکبار خواهند ایستاد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید