بدون نظر
 
فروشندگان پیاز زعفران درگفتگو با« تابان تربت» مطرح کردند؛
«خریداران بدون پروانه» مرغوبیت پیاززعفران را از بین می برند/روزانه 300 تن پیاز زعفران خرید و فروش می شود/مشکل اصلی پیاز زعفران وجود«کنه» در این محصول است
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ در ۶:۳۵ ق.ظ
 
فروشندگان پیاز زعفران در این بازار مدعی هستند که برخی خریداران بدون پروانه به شیوه دلالی در مزارع منطقه زاوه حاضر شده و به دلیل عدم آگاهی از چگونگی جابجائی این محصول، از مرغوبیت و قیمت پیاز زعفران کاسته اند.

حسین صفری یکی از فروشندگان  در بازار پیاز زعفران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، اظهار کرد: در دو سال اخیر برخی خریداران بدون پروانه به مانند دلال بر مزارع مناطق زاوه حاضر شده و با بسته بندی کردن پیاز زعفران در کیسه ها به شکل غیر اصولی، ضمن کاستن از مرغوبیت این محصول باعث کاهش قیمت آن می شوند.

 

وی اذعان کرد: تا قبل از این، پیاز زعفران با چهارشاخ حمل نیسان و یا کامیونها شده و خاک کمتری این محصول را شامل می شد، اما با بسته بندی کردن آن در کیسه ها حداقل 30 درصد آن را خاک تشکیل داده و به همین دلیل ضمن از بین رفتن محصول، بازار پیاز هم در نوسانات قیمتی قرار می گیرد.

 

علی فردوس، دیگر فروشنده پیاز زعفران، مشکل اصلی پیاز زعفران را وجود کنه در این محصول عنوان کرد و افزود: در حال حاضربه دلیل خشکسالی های اخیر و کم آبی، کنه پیاز رعفران در مناطقی مانند آبرود، تجرود و عالی به وفور پیدا می شود و اگر کشاورزان بتوانند در طول سال علاوه بر بارندگی  پیاز زعفران را از چندین مرتبه آبیاری اصولی بهره مند کنند شاید بنوعی مشکل کنه در این منطقه تاحدودی رفع شود.

 

فروشندگان پیاز زعفران خواستار جابجائی این محصول در داخل استان شدند

 

برخی دیگر از فروشندگان پیاز زعفران که انبارهای آنان مملو از پیاز زعفران می باشد با گلایه از مسئولان و دست اندرکاران امر، خواستار جابجائی این محصول حداقل در داخل استان و یا حوزه استحفاظی تربت حیدریه شدند.

 

حسین یاری در این خصوص به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر انبارهای فروشندگان پیاز زعفران مملو از این محصول است و بدلیل عدم جابجائی ضمن کاسته شدن از مرغوبیت آن، سایر کشاورزان در مناطق نسر، سربالا، برس، کدکن، مشهد و کاشمر برای خرید این محصول با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.

 

وی معقتد است؛ منطقه زاوه و تربت حیدریه از پیاز زعفران اغنا شده و اگر خرید و فروش به این سختی صورت بگیرد ضرر قابل توجهی متوجه کشاورزان می شود.

 

یاری اذعان کرد: در حال حاضر روزانه بین 300 تا 350 تن پیاز در بازار پیاز زعفران منطقه تربت حیدریه با قیمت  هر تن17 میلیون ریال خریداری و تا سقف 25 میلیون ریال به فروش می رسد.

 

بازار پیاز زعفران در 7 کیلومتری و حاشیه جاده تربت حیدریه به زاوه مقابل دامداری ظفر واقع شده است.

 

زعفران یکی از محصولات استراتژیک کشور است که توسعه صادرات آن می تواند ارزآوری مناسبی به همراه داشته باشد اما خروج فله ای و قاچاق این محصول موجب شده که دربازارهای جهانی نامی از برند ایرانی برسر زبان ها نباشد.

 

از مجموع 70 هزار هکتار زمین زیر کشت زعفران در خراسان رضوی هشت هزار هکتار یعنی معادل حدود 12 درصد به این شهرستان اختصاص دارد.

79 درصد نیروی کار تربت حیدریه در گستره 90 هزار هکتاری زمینهای کشاورزی و باغی این شهرستان به کشاورزی اشتغال دارند. بخش کشاورزی تربت حیدریه با تولید 37 نوع محصول زراعی و 31 نوع محصول باغی به ترتیب رتبه های پنجم و سوم را از این نظر در خراسان رضوی دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort