



داریوش وکیلی رئیس اداره بهزیستی تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: جامعه هدف بهزیستی شهرستان 26 هزار و 272 نفر هستند که از این تعداد برای 5 هزار و 631 خانوار در حوزه توانبخشی و 2 هزار و 528 خانوار در حوزه اجتماعی پرونده تشکیل شده است.
وی به جامعه معلولین شهرستان اشاره کرد و افزود: هزار و 660 نفر معلول جسمی حرکتی، هزار و 435 نفر ذهنی، 616 نفر ناشنوا، 537 نفر نابینا و 225 نفر دارای معلولیت اعصاب و روان در سامانه ثبت معلولین شهرستان تربت حیدریه حضور دارند.
رئیس بهزیستی تربت حیدریه گفت: حمایت های بهزیستی در این شهرستان در بخشهای توانبخشی، اجتماعی، پیشگیری از معلولیت، اشتغال و مشارکت های مردمی است که با حمایت از خانواده های دارای فرزند سه قلو، اعطای هزینه تحصیلات دانش اموزان و دانشجویان، ارائه تسهیلات اشتغال، کمک های بلا عوض و… مددجویان را از حمایت های مادی و معنوی بهره مند می کند.
وکیلی بیان کرد: در این شهرستان 9 موسسه خیریه به عنوان مراکز نگهداری از معلولین، سالمندان و ایتام و همچنین در زمینه اشتغال و تامین جهیزیه فعالیت می کنند.
وی زنان سرپرست خانواره حوزه استحفاظی خود را 2 هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: از این تعداد زنان سر پرست خانوار تنها 232 نفر به دلیل عدم توانائی اشتغال و شرایط جسمی بصورت ماهانه مستمری از بهزیتسی دریافت می کنند.
رئیس بهزیستی تربت حیدریه به فعالیتهای زنان سرپرست خانوار در این شهرستان اشاره کرد و گفت: سه کارگاه تولیدی 300 زن سرپرست خانوار را تحت پوشش خود قرار داده که بالاترین میزان اشتغال را در این قشر فراهم کرده است.
وکیلی با اشاره به تشکیل اورژانس اجتماعی در بهزیستی تربت حیدریه افزود: ارایه خدمات اجتماعی به موقع به افراد در معرض آسیب های اجتماعی، هدف اصلی تشکیل اورژانس اجتماعی در این شهرستان می باشد که خدمات خوبی ارایه کرده است.
وی از تشکیل گروههای همیار و خود یار مالی در این شهرستان خبر دادو افزود: گروههای همیار مالی بصورت مستقل توسط مددجویان راه اندازی شده که با سرمایه گذاری مختصر و کمکهای بلاعوض سازمان توانسته از گدا پروری در این حوزه ممانعت کند.
رئیس اداره بهزیتسی تربت حیدریه هدف اصلی از راه اندازی گروههای همیار مالی را استفاده از ظرفیت و بضاعت مددجویان عنوان کرد و بیان داشت: این گروهها بصورت مستقل و گروهی با هم فعالیت می کنند و در یک شیب ملایم به رفاه اجتماعی معمولی می رسند، بعنوان مثال تولیدی پیراهن های اسپورت در این شهرستان توسط همین گروهها راه اندازی شده که بطور میانگین با تولید 1500 پیراهن در هفته علاوه بر بدست گرفتن بازار 17 شهریور مشهد، اجناس خود را به خارج از کشور صادر می کند.
وکیلی از بهزیستی تربت حیدریه بعنوان نسخه پایلوت اجرای طرح های ملی استان یاد کرد و افزود: با توجه به فعالیت های چشم گیر این اداره و کمکهای خیرین و نیکوکاران که همیشه بازوی توانمند و قلب تپنده بهزیستی بودند این شهرستان شاخص خراسان رضوی شناخته شده و بسیاری از طرح های ملی بصورت پایلوت استان در این شهرستان اجرا می شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید