



حسن خردنیا مدیر شعبه تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگارتابان تربت، اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی بعنوان بزرگترین سازمان بیمه ای در کل کشور جمعیت حدود 40 میلیون نفر را تحت پوشش خود قرار داده که در بخشهای وصول و پرداخت مطالبات بیمه ای، کارگری و درمانی به مردم خدمت رسانی می کند.
وی حوزه جغرافیایی تحت پوشش خود را شامل؛ شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات، رشتخوار و زاوه عنوان کرد و افزود: شعبه اصلی و دفتر کارگزاری در شهر تربت حیدریه مستقر است و بخاطر ارائه خدمت بهتر به مردم شهرهای اطراف و روستاها سه شعبه اقماری در شهرهای فیض آباد، دولت آباد و رشتخوار خدمات بیمه ای را به بیمه شدگان ارائه می کنند.
خردنیا اذعان کرد: در منطقه تربت حیدریه 36 هزار نفر بیمه شده اصلی جمعیت حدود 150 هزار نفری را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دادند.
مدیر شعبه تامین اجتماعی تربت حیدریه با بیان اینکه ماهانه 5900 نفر در این منطقه مستمری دریافت می کنند، افزود: برای این تعداد مستمری بگیر ماهانه 58 میلیارد ریال از محل وصول مطالبات بیمه شدگان پرداخت می شود، لذا تمام هزینه های سازمان بر اساس این مطالبات است و در صورتیکه وصول مطالبات با مشکل روبرو شود، پرداخت ها هم با چالش جدی روبروست.
وی میزان رشد جمعیت بیمه شده نسبت به سال قبل را 2 درصد عنوان کرد و گفت: با توجه به رکود در بخش صنعت و تعطیلی کارخانه ها میزان بیمه شده این منطقه از 34 هزار نفر در سال گذشته به 36 هزار نفر افزایش یافته است.
خردنیا یادآور شد: اصلی ترین و بزرگترین منبع درآمد سازمان پرداخت حق بیمه بیمه شدگان است، اما برخی کارگاهها و کارخانجات از حداقل پرداخت ها هم سر باز می زنند، البته ما شرایط موجود را درک می کنیم و با تمام توان شرایط را برای دریافت مطالبات از کارفرمایان سهل و حتی تقسیط بندی کردیم، اما با توجه به اینکه پرداخت ها به مستمری بگیران، پزشکان، داروخانه ها و بیمارستانها از محل وصول مطالبات انجام می شود لذا اگر این وصول به مشکل بخورد و یا با تاخیر انجام شود پرداخت هم دچار چالش می شوند.
مدیر شعبه تامین اجتماعی تربت حیدریه در خصوص مطالبات معوق بیمه ای کارخانه کاشی گفت: کارخانه کاشی زرین خراسان مستقر در تربت حیدریه بالغ بر 30 میلیارد ریال بدهی به تامین اجتماعی دارد اما با همکاری مدیرکل استان و تعامل مدیران شهرستان مجوز تقسیط پرداخت معوقات بیمه ای را دریافت کردیم و امیدواریم مدیران کارخانه نسبت به پرداخت مطالبات خود اقدام کنند.
وی در خصوص طرح جدید سازمان تامین اجتماعی بیان داشت: در این طرح دفترچه های درمانی بیمه شدگان جمع اوری شده و کارت اعتباری درمان برای بیمه شدگان صادر می شود و در ادامه با پالایش پرونده ها تمامی مستندات و پرونده های کاغذی بیمه شدگان بصورت الکترونیکی ارائه می شود.
خردنیا بازرسی هوشمند با نرم افزار و تبلیت را از دیگر طرحهای تامین اجتماعی خواند و افزود: به زودی بازرسی های هوشمند از کارگاهها و کارخانه های تولیدی بصورت نرام افزار و از طریق تبلت های همراه و بصورت آنلاین انجام می شود.
مدیر شعبه تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه مهمترین دغدغه سازمان مطبوعش را وصول مطالبات و تعطیلی کارخانجات عنوان کرد و افزود: در حال حاضر مطالبات معوق اجرائی بیمه شدگان در منطقه تربت حیدریه 180 میلیارد ریال است که طبق برنامه باید هر سال حداقل 40 درصد این مطالبات وصول شود، اما با توجه به رکود فعلی و تعطیلی کارخانجات این سازمان هم اکنون در حالت سر به سر قرار گرفته و حتی در خیلی از مواقع از منابع داخلی هزینه می کند.
خردنیا با بیان اینکه امسال 344 نفر از این سازمان بیمه بیکاری دریافت می کنند، افزود: این میزان نسبت به سال گذشته افزایش 100 درصدی پیدا کرده، لذا ما سعی داریم تا باری از روی دوش صنعتگران و کارخانه داران برداریم و حتی در مواقعی 10 درصد حق بیمه از کارفرمایان دریافت کردیم.
وی بزرگترین معضل تامین اجتماعی را بازنشستگی های سخت زیان آور قید کرد و ابراز داشت: در این نوع بازنشستگی ها که هر یک سال فعالیت برابر با یک سال و نیم است، لذا در خیلی از مشاغل شخص بازنشسته که بین 40 تا 45 سال سن دارد به بازار بر می گردد و علاوه بر تعهد بر سازمان، مانعی برای اشتغال جوانان می شوند.
مدیر شعبه تامین اجتماعی میزان رضایت مراجعه کنندگان به این اداره را مطلوب توصیف کرد و گفت: کارکنان این اداره با اولویت قرار دادن حفظ کرامت انسانی سعی به رسیدگی امورات بیمه شدگان در اسرع وقت دارند هرچند که برخی امورات در بروکراسی اداری قرار می گیرد اما کارکنان تامین اجتماعی با صبر و حوصله به مردم خدمات را ارائه می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید