



حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اذعان کرد: گام اول برجام 2 در منطقه با انعقاد این قرارداد برداشته شده و هدف اصلی آن محدودیت و تضعیف روابط ایران با گروههای مقاومت اسلامی است، منتهی شکل موضوع فرق می کند، اما در نهایت نتیجه برای آنها باید منجر به قطع روابط ایران با گروههای مقاومت اسلامی شود.
وی تصریح کرد: مسئله مبارزه با پولشویی و حمایت از تروریسم از شگردهای شیطنت آمیز امپریالیسم و جبهه استکبار است تا بتواند از این طریق حامیان مقاومت اسلامی در دنیا را محدود و از کمک به آنها ممانعت کند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: با توجه به عدم انتشار متن توافق از سوی بانک مرکزی هنوز مشخص نشده که جمهوری اسلامی ایران چه تعهدات و مسئولیت های را پدیرفته، اما تعریف انقلاب اسلامی از مبارزه با تروریسم 180 درجه با غربی ها متفاوت است، لذا بر همین اساس اگر توافقی صورت بگیرد که منجر به تضعیف و محدودیت گروههای مقاومت اسلامی شود، این خلاف سیاست های کلی نظام و مقام معظم رهبری است.
ترقی با بیان اینکه بانک مرکزی باید متن توافق را صریح و شفاف برای مردم منتشر کند، افزود: با توجه به اینکه ممکن است اینگونه توافقات راهبردها و سیاست های کلی نظام اسلامی را زیر سئوال ببرد، لازم است مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی نظارت دقیقی بر این توافق داشته باشند، هر چند که طبق قانون اساسی هر توافق بین المللی باید با تائید نمایندگان مجلس صورت بگیرد.
وی اشکال دیگر این توافق را دسترسی سیستم کنترل مالی غربی ها به معادلات و معاملات بانکی مردم ایران دانست و بیان داشت: در توافق با FTAF سیستم کنترل مالی غربی ها به حساب های حقیقی و حقوقی ملت ایران دسترسی پیدا کرده و ممکن است هراز چندگاهی حساب اشخاص و یا شرکت ها را به بهانه کمک به گروههای مقاومت اسلامی مسدود کنند، کما اینکه در عرصه بین المللی و تحریمها این اقدامات را به وفور انجام دادند، لذا در اختیار قرار دادن اطلاعات ملی کشور به بیگانگان چالش جدی برای مردم ایجاد می کند و مسئولان و دست اندرکاران امر باید از انجام اینگونه اقدامات هدفمند جبهه استکبار جلوگیری کنند.
کارگروه اقدام مالی موسوم به نهاد بینالمللی مبارزه با پولشویی (FATF) از سال ۱۹۸۹ و زیر نظر گروه G۷ ایجاد شد، ماموریت این گروه در ظاهر مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم در نظام مالی جهانی است.
این کارگروه از سال ۲۰۰۸ به بهانه ارتباط نظام مالی و بانکی ایران با نیروهای مقاومت اسلامی در منطقه، ایران را در لیست سیاه کشورهایی که خطر بالای پولشویی و تامین مالی تروریسم در نظام بانکی آنها وجود دارد، قرار داد و به بانکها و موسسات مالی دنیا توصیه کرد از انجام معاملات بانکی با ایران خودداری کنند.
در پسا برجام که اثری از بهبود معاملات بانکهای دنیا و حتی موسسات کوچک مالی با ایران دیده نشد، قوانین ابلاغی گذشته این کارگروه مورد بهانه قرار گرفت. پس از رایزنی های مقامات دولت ایران با غرب چندی پیش اعلام شد که این کارگروه در راستای تعهداتی که ایران داده است به مدت ۱۲ ماه محدودیت های خود را به حالت تعلیق در خواهد آورد… حال این تعهدات چیست؟ عدم ارتباط مالی ایران با حزب الله و حماس و…؟؟؟ اگر چنین باشد یعنی مقدمه ای برای برجام منطقه ای با همان برجام ۲…
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید