بدون نظر
 
هشدار کارشناس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛
درمان موثری برای برخی از بیماری های مشترک انسان و دام وجود ندارد
تاریخ انتشار : ۱۴ تیر ۱۳۹۵ در ۶:۳۰ ق.ظ
 
کارشناس بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: درمان موثري براي برخي از بيماري هاي مشترك انسان و دام وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، جواد علی نژاد کارشناس  بیماری ها معاونت بهداشتی تربت حیدریه با بیان اینکه عدم آگاهی جامعه از روش های پیشگیری، وجود مخازن متعدد در حیوانات و وجود بندپایان ناقل برای برخی از آنها، کنترل این  نوع بیماریها را مشکل می سازد افزود: بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، از میان 1709 عامل شناخته شده بیماری زا تنها 832 عامل معادل 47% از حیوانات به انسان منتقل می شوند.

وی ادامه داد: درمان موثری برای برخی از بیماری های مشترک انسان و دام نظیر هاری وجود ندارد و گروهی از بیماری های مشترک سبب ایجاد ضرر و زیان اقتصادی شدید به انسان ها می شوند.

علی نژاد اذعان کرد: کنترل بیماری های مشترک انسان و دام مشکل و نیازمند همکاری تمام سازمانهاست و متاسفانه برخی از بیماری های مشترک انسان و دام در حال افزایش می باشند.

این کارشناس تصریح کرد: بیماریهای زئونوز شایع در جمعیت تحت پوشش دانشگاه تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، حیوان گزیدگی و سالک می باشد که برنامه ریزی های لازم جهت پیشگیری و کنترل هرچه بیشتر آن صورت گرفته ودر حال انجام می باشد.

وی  افزایش آگاهی مردم از راههای ورود میکروب تب مالت به بدن، همکاری با سازمان دامپزشکی در واکسیناسیون مناسب دام ها، شستشوی صحیح دست ها (باآب وصابون ) پس از تماس با دام، استفاده از لباس کار، کفش مخصوص، دستکش و ماسک برای دامداران، استفاده از دستکش برای پاک کردن و قطعه قطعه کردن گوشت، استفاده از شیر و لبنیات (ماست وپنیر )پاستوریزه، استفاده از بستنی های پاستوریزه، جوشاندن مناسب شیر محلی  قبل از مصرف  را از راههای پیشگیری از ابتلاء به بیماری تب مالت ذکر کرد.

ودرخصوص استفاده از شیر محلی اظهار داشت : میکروب تب مالت دراثر حرارت مناسب ازبین می رود،جوشاندن به این معنی که شیر بعد از رسیدن به نقطه جوش 3تا 5 دقیقه در حال غل زدن بجوشد و درحل جوشیدن هم زده شود که تقریبا معادل فرستادن 60صلوات است.

هم چنین برای تهیه پنیر خانگی  بهتر است از شیر جوشیده شده استفاده شود در غیر این صورت اگر ازشیر خام برای تهیه پنیر استفاده می شود باید پنیر تولید شده را به مدت حداقل 3ماه در آب نمک 17 درصدگذاشت وبعدا” به مصرف برسد (از حل کردن 170 گرم نمک در یک لیتر آب نمک 17 تولید می شود).

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مهم‌‌ترین هدف بسیج سازندگی تبیین گفتمان انقلاب اسلامی است جلوه شکوفه‌های بهاری در بایگ و کدکن دستگاه تسکین درد در تربت‌حیدریه بومی‌سازی شذ عزاداری با طعم نزول رحمت الهی رهبر سیاسی جامعه اسلامی هوشمندانه عمل می‌کند امام صادق علیه‌السلام با نهضت تبیین مقابل تحریف اسلام ایستاد بیداری امروز جوانان در دانشگاه‌های دنیا مرهون نامه رهبری است جایگاه معلم در توسعه فرهنگی و تربیتی مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه خبرداد؛ تجمع دانشجویان تربت‌حیدریه در حمایت از خیزش دانشجویی آزادی بیان غربی‌ها اهداف استکباری و استبدادی دارد نامه رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه به رئیس دانشگاه کلمبیا
hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom giriş marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom starzbet dinamobet