بدون نظر
 
مدیرعامل شرکت آبفای تربت حیدریه:
نوسازی و توسعه شبکه آبرسانی تربت حیدریه نیازمند 130 میلیارد ریال اعتبار است/به زودی 8600 متر شبکه آبرسانی از محل تبصره 3 نوسازی می شود
تاریخ انتشار : ۰۶ تیر ۱۳۹۵ در ۹:۰۵ ق.ظ
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه در واکنش به برخی انتقادات در خصوص تبصره 3 در قبوض مشترکین، گفت: تبصره 3 ابلاغیه وزارت نیرو است و تربت حیدریه از این قاعده مستثنی نیست، لذا نوسازی و توسعه شبکه آبرسانی این شهرنیازمند 130 میلیارد ریال اعتبار و باید از محل تبصره 3 تامین شود.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، محمود امیری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران تربت حیدریه اظهار داشت: احداث و راه اندازی پروژه های عمرانی از قبیل انتقال، تامین، توزیع، ساخت مخزن و ایستگاه پمپماژ بر عهده دولت و از محل اعتبارات عمرانی هزینه می شود، اما نگهداری و نوسازی  شبکه آب و فاضلاب باید از محل اعتبارات جاری در قبوض مشترکین هزینه شود.

 

وی اذعان کرد: شبکه اصلی و فرعی آبرسانی شهر تربت حیدریه 650 کیلومتر مربع است که حدود 100 کیلومتر آن بالای 30 سال عمر دارند و باید نوسازی شوند که توسعه و نوسازی آن نیازمند 130 میلیارد ریال اعتبار است.

 

امیری تصریح کرد: در حال حاضر در بسیاری از شهرهای کشور که شبکه آبرسانی آنها به نوسازی نیاز دارد تبصره 3 آب اجرا می شود و تربت حیدریه هم از این قاعده مستثنی نیست و لذا برای نوسازی این  100 کیلومتر شبکه فرسوده، حداقل 4 سال تبصره 3 آب در قبوض مشترکین اعمال می شود.

 

وی گفت: شبکه آبرسانی شهر تربت حیدریه از سال 1347 راه اندازی شده و بطور میانگین هر سال حدود 20 کیلومتر از این شبکه ها نوسازی می شوند.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه ادامه داد: تاکنون 10 میلیارد ریال از محل تبصره 3 قبوض مشترکین جذب شده و به زودی 8600 متر از شبکه آبرسانی شهر نوسازی می شود.

 

وی با بیان اینکه توان تولید آب در تربت حیدریه 680 لیتر بر ثانیه است، افزود: در حال حاضر توان تولید و مصرف در این شهر برابر است، اما طبق  برآوردها تا سالهای آینده این نیاز به 900 لیتر بر ثانیه افزایش می یابد که باید از دشت های شهرستان تامین شود.

 

مدیرعامل آبفای تربت حیدریه بیان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی در کشور برای صرفه جوئی بهینه در مصرف آب و همچنین ترمیم و نوسازی شبکه های آبرسانی نیازمند فرهنگ سازی با مشارکت مردم هستیم تا بتوانیم ضمن استفاده صحیح از این ذخیره خدادادی آن مقدار شبکه فرسوده هم به همت مردم توسعه و بازسازی شود.

 

وی در ادامه پروژه  شبکه فاضلاب تربت حیدریه را 300 کیلومتر عنوان کرد و افزود: تا کنون 230 کیلومتر آن اجرا شده و حدود 90 کیلومتر آن به دلیل کمبود اعتبارات و منابع مالی برزمین مانده که امیدواریم با تخصیص اعتبار این مقدار هم به سرانجام برسد.

 

امیری اذعان داشت: هزینه حق انشعابی که مردم برای فاضلاب پرداخت می کنند فقط هزینه انتقال از درب منزل مشترکین تا وسط کوچه می با شد.

 

مدیرعامل آبفای تربت حیدریه خاطر نشان کرد: تصفیه خانه جنوب شهر تربت حیدریه با 13 هزار متر مکعب در شبانه روز آب جاری شده از فاضلاب را تصفیه و برای مصرف در اختیار بخش صنعت و کشاورزی قرار داده است.

 

وی گفت: تصقیه خانه شمال شهر تربت حیدریه واقع در شهرک ولی عصر(عج) تا پایان سال 96 به بهره برداری می رسد که توان 7 هزار متر مکعب تصفیه در شبانه روز را داراست.

 

شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه مسوولیت تامین آب 54 هزار مشترک در حوزه جمعیت شهری و 34 روستای حاشیه این شهر را برعهده دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort