



به گزارش تابان تربت، دکتر محمدحسین صفاپور فوق تخصص گوارش در تربت حیدریه در توصیه ای رمضانی اظهار داشت: یک فرد برای اینکه سالم باشد، باید از تمام گروه های اصلی موادغذایی که شامل نان و غلات، شیر و فرآورده های شیری، گوشت وحبوبات و سبزیجات و میوه است، استفاده کند.
وی با بیان این موضوع که مصرف غذای دریافتی در ماه مبارک رمضان کمتر از روزهای عادی دیگر میباشد : دریافت یک رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامتی و برخورداری از فوائد ماه مبارک رمضان، ضروری می باشد.دکتر محمد حسین صفاپور تاکید کرد :مصرف میوه و داشتن رژیم غذایی متعادل کلسترول خون را بهبود می بخشد و اسید معده را کاهش می دهد و از بروز یبوست و سایر مشکلات گوارشی جلوگیری می کند .
صفاپور در خصوص وعده افطاری بیان کرد :نیاز فوری بدن در هنگام افطار، بدست آوردن منبع انرژی آسان و قابل دسترس گلوکز برای هر سلول زنده ، بویژه مغز و سلول های عصبی می باشد. خرما و آب میوه منابع خوب قندی می باشند. هم چنین مصرف سوپ به برقراری تعادل آب و مواد معدنی بدن کمک می کنند.
فوق تخصص گوارش ادامه داد: به مقدار کافی بین افطار تا وقت خواب آب بنوشید تا از کم آبی بدن جلوگیری شود، به مقدار کافی سبزیجات در هر وعده غذائی مصرف نمائید و میوه را در آخر وعده غذائی خود دریافت نمائید، از مصرف زیاد موادغذایی شیرین وغذاهای تند بپرهیزید، از مصرف نوشیدنی های کافئین دار مانند کوکا، قهوه، چای اجتناب نمائید. کافئین ادرارآور است و 3 تا 5 روز قبل از ماه مبارک رمضان به تدریج دریافت اینگونه نوشیدنی ها را کاهش دهید زیرا کاهش ناگهانی کافئین موجب سردرد و عدم تعادل می شود و فراموش نکنید دندان های خود را بعد از افطار و قبل از خواب مسواک نمائید.
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید