حسام الدین علامه، مدیرکل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت شب گذشته در حاشیه اختتامیه دومین جشنواره علمی فرهنگی کیما دانشگاه علوم تربت حیدریه در گفتگو با تابان تربت، افزود: 1500 کانون دانشجویی اعم از کانونهای مذهبی، خیریه، نشریه، هنری، اجتماعی و فرهنگی و سلامت در سطح دانشگاههای 60 گانه علوم پزشکی کشور بنا به تناسب سلایق مختلف دانشجویی فعالیت می کنند.
وی مهمترین اهداف از راه اندازی این کانونها را کارآفرینی، تقویت مهارت های فنی، گسترش باورهای دینی و همچنین اطلاع رسانی عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اذعان کرد: دشمن دائم در حال برنامه ریزی برای اقشار مختلف جامعه است و لذا دانشجویان در سنی قرار گرفتند که اگر نتوانیم برای سلایق مختلف آنها برنامه ای در دایره شرعیات و قوانین داشته باشیم به یقین تهاجم فرهنگی بر جامعه دانشگاهی کشور حاکم می شود.
علامه تاکید کرد: باید از تمام ظرفیت های دانشجو و دانشگاه برای پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی کشور بیشترین بهره وری را داشته باشیم.
دومین جشنواره علمی فرهنگی کیمیا با حضور 21 گروه سه نفره در رشته های مختلف دانشگاهی در سالن ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص گفت: در این جشنواره 16 تیم به مرحله دوم راه یافتند که پس از رقابت در 6 رشته عمومی و 9 رشته تخصصی، در نهایت 4 گروه بعنوان گروههای برتر انتخاب می شوند.
سید احمد نظام افزود: در این جشنواره دانشجویان در رشته های عمومی دفاع مقدس، ادبیات، حفظ موضوعی قرآن، هنر و آشنائی با سیره معصومین(ع) و همچنین در رشته های تخصصی پزشکی دانشگاه با هم به رقابت پرداختند.
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با 618 دانشجو در 6 رشته دانشگاهی با زیرپوشش داشتن جمعیت ۳۶۲ هزار نفری سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به حدود یک میلیون نفر جمعیت در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می دهد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید