بدون نظر
 
مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان رضوی:
50 درصد تعهد خیرین مدرسه ساز در خراسان رضوی محقق شده است/لزوم احداث فضای آموزشی در حاشیه شهرها
تاریخ انتشار : ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۹:۰۷ ق.ظ
 
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: تعهد خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی، پارسال 840 میلیارد ریال بوده که بدلیل ادامه دار بودن پروژه ها تاکنون 50 درصد این اعتبار تحقق یافته است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، سید هدایت الله هاشمی نسب  پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری شانزدهمین جشنواره تجلیل از خیرین مدرساز تربت حیدریه در جمع خبرنگاران گفت: خیرین مدرسه ساز عصاره های نظام تعلیم و تربیت هستند و آنها با اعتقاد بر مبحث آموزشی و نیاز جامعه، قدم در این راه پر خیر و برکت نهاده و برای خود باقیات الصالحاتی و برای جامعه فضای آموزشی مهیا می سازند.

 

وی ادامه داد: از مجموع 840 میلیارد ریال تعهد خیرین در بحث ساخت و ساز و تجهیز مدارس، تاکنون 50 درصد این مبلغ محقق شده که به دلیل ادامه دار بودن پروژه ها این مبلغ افزایش خواهد یافت.

 

هاشمی نسب اذعان کرد: اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان رضوی با مشارکت خیرین سال گذشته 320 میلیارد ریال را برای تجهیز مدارس استان به وسایل گرمایشی و سرمایشی و سخت افزار ها و نرم افزارهای هوشمند هزینه کرده است.

 

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان رضوی به مشارکت 420 میلیارد ریالی سازمان مطبوعش با خیرین در بحث تخریب و بازسازی مدارس فرسوده اشاره کرد و گفت: بالغ بر 300 پروژه خیر ساز در سطح استان بر زمین مانده و با توجه به مشارکت خیرین ما هم باید اعتبار بیشتری در این حوزه هزینه کنیم.

 

وی گفت: پارسال از مجموع 580 میلیارد ریال سرمایه انسانی در استان، حدود 110 میلیارد ریال آن که بخشی از 2 درصد سهمیه نفت به مبلغ 70 میلیارد ریال و حدود 50 میلیارد ریال نیز از تملک دارائی استان به موضوع تخریب و بازسازی مدارس فرسوده در سطح استان اختصاص یافته بود.

 

هاشمی نسب  تمام مدارس تخریبی در سطح استان را 11 هزار و 780کلاس درس عنوان کرد و افزود: با کارشناسائی فنی و طبق شناسنامه مشخصی که در سال 83 انجام گرفته، 11 هزار و 780 کلاس درس در سطح استان فرسوده بوده که تاکنون 5 هزار و 860 کلاس بازسازی و یا احداث شده است.

 

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان رضوی تاکید کرد: بازسازی و احداث کلاسهای درس در ابعاد مختلف انجام می گیرد و سعی می کنیم تا بر اساس ظرفیت منطقه و تعداد دانش آموزان کلاسهای با استحکام و استاندارد لازم ساخته شود.

 

وی تراکم دانش آموزان در کلاسهای روستائی را بین 14 تا 16 دانش آموز عنوان کرد و گفت: به دلیل مهاجرت به شهرها، بخصوص حاشیه شهر، تراکم کلاس درس در روستاها  به 14 تا 16 دانش اموز کاهش یافته و این در حالی است که با توجه به مهاجرت های انجام گرفته این رقم در کلان شهری مثل مشهد به 40 و شهرستان تربت حیدریه به 30 دانش آموز می رسد.

 

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان رضوی، احداث فضاهای اموزشی در حاشیه شهرها را مستلزم کمک مردم و خیرین مدرسه ساز دانست و بیان داشت: آموزش و پرورش متعلق به همه مردم است، زیرا وظیفه خطیر تربیت فرزندان جامعه را بعهده دارد و لذا می طلبد تا همه دستگاههای اجرائی با کمک خیرین و مردم نیکوکار در احداث و بازسازی فضاهای آموزشی نظام تعلیم و تربیت را به مانند گذشته یاری کنند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort