غلامعباس شجاعی گرد آورنده این کتاب در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: در مدت شش سال مانده به پایان خدمتم در آموزش و پرورش از برخی دانش آموزان در حد یک صفحه مطلب از شهدای دانش آموز تربت حیدریه جمع آوری و پس از نائل آمدن به بازنشستگی کار اصلی را آغاز کردم.
وی گفت: منبعی را از وصایا، دلنوشته ها و خاطرات زندگی 38 دانش اموز شهید را در کتابی 500 صفحه ای گرد اوری کردم که پس از مشورت با کارشناسان مربوطه این کتاب در ابعاد کمتری به چاپ رسید.
گرد آورنده کتاب پسران حیدر افزود: این کتاب دارای 5 فصل، شامل؛ مقدمه، معرفی شهرستان، شرح حال دانش اموزان شهید، تاریخ و محل شهادت و عناوین ملقب به شهدا و همچنین برش های از وصایا و دلنوشته های شهدا تهیه شده است.
شجاعی اذعان کرد: در مطالعه کتاب به این جمع بندی خواهیم رسید که همه شهدای دانش اموز بچه مسجدی، هیئتی و عضو تشکل های انقلابی و ورزشکار بودند که به تاسی از فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی پای در میدان مبارزه با جبهه استکبار نهادند.
در پایان مراسم یادواره شهدای دانش اموز تربت حیدریه تندیس یادبود و کتاب پسران حیدر به هریک از خاندان معزز شهدا و برخی مسئولین و دست اندرکاران برگزاری این آئین، اهدا گردید.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید