به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، عباس الماسیان فعال عرصه اقتصاد مقاومتی در پرورش شتر مرغ، دو سالی است که بعنوان یک تولید کننده فعالیت می کند و تنها مشکل بر سر راه خود را نبود بازار و سیستم زنجیره ای مناسب در توزیع و فروش عنوان کرد.
وی گفت: در پرورش گوشت شترمرغ و جوجه هیچ مشکلی ندارد و تنها به دنبال مکانی برای نگهداری و فروش محصولات خود می باشد که در این بین دلالان مانع مهمی بر سر راه وی هستند.
او در تشریح فعالیت اقتصادی خود می گوید: ابتدا با 10 میلیون تومان سرمایه اولیه کار را آغاز کرده و بعد از مراحل اولیه و نیاز به سرمایه بیشتر، طرح خود را به بسیج سازندگی سپاه تربت حیدریه ارائه کرده و مبلغ 30 میلیون تومان از محل تسهیلات اقتصاد مقاومتی وام با نرخ 16 درصد دریافت کرده است.
الماسیان اظهار داشت: بعد از دریافت تسهیلات اقتصاد مقاومتی، کار را بصورت جدی و در حجمی گسترده تر پیگیری و با خرید دستگاههای « راک، ستر و هچر» پرورش شترمرغ را بصورت حرفه ای از تولید جوجه تا شترمرغ پرواری، یعنی زنجیره یک فارم شترمرغ را کامل کرده است.
این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی ادامه داد: در ابتدا تخم شتر مرع را برای مدت یک هفته در دستگاه راک نگهداری کرده و بعد از اینکه تخم ها ضد عفونی شده آنها را بمدت 39 روز در دستگاه ستر قرار داده و سپس تخم ها را به دستگاه هچر انتقال می دهیم.
وی بیان داشت: جوجه ها بعد از 42 روز از تخم خارج شده و بمدت 8 ماه پروار بندی و برای فروش آماده می شوند که بدلیل وجود دلالان و فقدان سسیتم یکپارچه تولید، توزیع و فروش با مشکلات عدیده ای در این خصوص مواجه است.
الماسیان سرمایه کنونی خود را 90 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: اگر مدیریت صحیح بتواند این سیستم زنجیره ای را تضمینی راه اندازی کند ما هم به یقین علاوه بر افزایش تولید خود حتی می توانیم به یک قطب اقتصادی در عرصه پرورش مرغ تبدیل شویم.
وی می گوید: در حال حاضر شترمرغ پرواری که از ابتدا تا زمان فروش تقریباً 600 هزار تومان برای پرورش دهنده هزینه دارد را بصورت زنده کیلوئی 9 هزار تومان از ما می خرند، یعنی اگر تلاش کنیم هر شترمرغ را به وزن 80 کیلو گرم برسانیم تقریباً حدود 100 هزار تومان برای ما سود دارد، این در حالی است، زحماتی که در طول 8 ماه کشیده می شود برای این مقدار سود مقرون به صرفه نیست، چون باز هم پای دلالان در وسط است.
الماسیان، فرهنگ سازی استفاده از گوشت شترمرغ در منطقه تربت حیدریه و فقدان، محلی برای نگهداری گوشت شترمرغ را از دیگر مشکلات خود در این عرصه عنوان کرد.
وی گفت: کشور از ظرفیت ها و امکاناتی خوبی برای رونق تولید داخلی بهره مند است و مشکلات مدیریتی و عدم حمایت از تولید کنندگان داخلی به اقتصاد کشور آسیب جدی وارد کرده است، لذا اگر همه نگاهها به داخل دوخته شود و فرصتی برای کار آفرینان و تولید کنندگان داخلی مهیا شود به یقین کشور در یک شیب ملایم به قدرت اقتصادی در منطقه تبدیل خواهد شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید