



به گزارش تابان تربت، سرهنگ دوم پاسدار حسین صادق مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه ظهر امروز در جمع خبرنگاران تربت حیدریه اظهار داشت: پس از خلاء بوجود امده از ادغام وزارت کشاورزی و جهاد سازندگی، سازمان بسیج سازندگی با هدف پوشش، خلاء موجود در عرصه های محرومیت زدائی، اشتغالزائی و کمک به رونق تولید با استفاده از ظرفیت های داخلی و میدان دادن به جوانان و کارآفرینان فعالیت های خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: اقدامات بسیج سازندگی به مانند سراسر کشور در چهار محور برگزاری اردوهای جهادی در مناطق محروم، اعطای تسهیلات اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدائی و اشتغالزایی و صنایع تبدیلی استوار شده که برای هر کدام برنامه های جداگانه ای تعریف شده است.
صادق اولین محور را برگزاری اردوهای جهادی عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی تربت حیدریه سالانه با تشکیل 20 گروه جهادی متشکل از 400 نفر، اردوهای یک روزه، 3 روزه متخصصین، 7 روزه بسیج مساجد و محلات و همچنین اردوی 10 روزه مرمت و بازسازی را در فصول مختلف سال در مناطق محروم برگزار می کند.
مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه اظهار کرد: جهادگران بسیجی در اردوهای جهادی در عرصه های عمرانی و آبادانی، بهداشتی، فرهنگی آموزشی، اقتصاد مقاومتی در فصول مختلف سال به مردم مناطق محروم خدمات ارائه می کنند.
وی دومین اولویت کاری بسیج سازندگی را اعطای تسهیلات اقتصاد مقاومتی برای کارآفرینان و تولید کنندگان دارای طرح عنوان کرد و بیان داشت: اعطای تسهیلات اقتصاد مقاومتی با هدف اشتغالزایی و صنایع تبدیلی و کمک به چرخه تولید کشور به واجدین شرایط دارای طرح با نرخ 16 درصد در عرصه های پرورش شترمرغ، مرغ بومی، ماهی، دام سبک و سنگین، بلدرچین و قارچ انجام می گیرد.
صادق اذعان کرد: پارسال 15 میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی به کارآفرینان پرداخت شده که تاکنون توانسته برای حدود 300 نفر اشتغال ایجاد کند.
مسئول بسیج سازندگی دیگر اولویت سازمان خود در سالجاری را محرومیت زدائی از طریق تامین اعتبار از محل اعتبارات قرارگاه خاتم الانبیا(ص) ذکر کرد و گفت: امسال احیای شش قنات در سطح شهرستان را در دستور کار قرار دادیم و اقداماتی شامل؛ شناسائی و کارشناسی در اواخر سال گذشته انجام گرفته که به محض تخصیص اعتبار این کار را شروع می کنیم.
وی مهمترین ماموریت سازمان بسیج سازندگی در سالجاری را تقویت قطب های تولید در مناطق مختلف کشور بر شمرد و اذعان کرد: این ماموریت با محوریت شناسائی ظرفیت عرصه های صنایع تبدیلی، اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی دنبال می شود.
صادق گفت: بعنوان مثال شهر بایگ تربت حیدریه زمانی با 2500 کارگاه ابریشم کشی بیش از 70 درصد ابریشم کشور را تامین می کرد و اکنون در یک رکود خاصی قرار گرفته و سعی داریم تا با اقداماتی جهادگونه این صنعت را در بایگ احیا کنیم.
مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه اظهار داشت: زعفران، ابریشم، پسته و دامداری از قطب های مهم تولید در تربت حیدریه بشمار می رود که باید با یک همت و همدلی و مدیریتی جهادی ضمن احیای این محصولات، برای منطقه اشتغال و ثروت تولید کنیم.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید