کد خبر : 982
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۶

هشدار سیف: سپرده‌های مردم در معرض خطر جدی!

هشدار سیف: سپرده‌های مردم در معرض خطر جدی!

به گزارش شبکه خبر، سیف در گفتگوی خبری از مردم خواست تا در انتخاب شعب بانکی خود برای سپرده گذاری با درایت و دقت لازم تصمیم بگیرند تا سرمایه آنها با خطر سوء استفاده سودجویان قرار نگیرد . رئیس بانک مرکزی افزود : البته ما نیز در تلاش هستیم تا با اتخاذ تدابیری در خصوص

به گزارش شبکه خبر، سیف در گفتگوی خبری از مردم خواست تا در انتخاب شعب بانکی خود برای سپرده گذاری با درایت و دقت لازم تصمیم بگیرند تا سرمایه آنها با خطر سوء استفاده سودجویان قرار نگیرد .

رئیس بانک مرکزی افزود : البته ما نیز در تلاش هستیم تا با اتخاذ تدابیری در خصوص برنامه ریزی و اطلاع رسانی هرچه بیشتر به ملت عزیر جلوی هرگونه سوء استفاده های شخصی را بگیریم .

وی با بیان اینکه این موسسات مالی غیر مجاز با استفاده از ترفند پرداخت سود بیشتر سعی در جذب بیشتر مشتریان دارند گفت: بزودی و با وضع قوانین جدید مالیاتی این موسسات نیز مشمول مالیات می شوند ، واین نشانگر آن است که در واقع سپرده گذاری در این بانک ها به هیچ وجه به نفع مشتریان نیست .

وی همچنین در خصوص برخورد با متخلفان موسسات غیر مجاز گفت: بزودی و با همکاری نیروی انتظامی و ارگان های مسئول با متخلفان برخورد می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.