کد خبر : 911
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶

نرخ سود بانکی امروز تعیین تکلیف می‌شود/ بانکداران گوش به زنگ شدند

نرخ سود بانکی امروز تعیین تکلیف می‌شود/ بانکداران گوش به زنگ شدند

ه گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، محمدرضا پور ابراهیمی عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار از برگزاری جلسه امروز سه شنبه شورای پول و اعتبار در مورد نرخ سود بانکی خبرداد و گفت: جلسه امروز بعدازظهر با حضور اعضا در محل بانک مرکزی تشکیل خواهد شد. این در حالی است که کاهش نرخ

ه گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، محمدرضا پور ابراهیمی عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار از برگزاری جلسه امروز سه شنبه شورای پول و اعتبار در مورد نرخ سود بانکی خبرداد و گفت: جلسه امروز بعدازظهر با حضور اعضا در محل بانک مرکزی تشکیل خواهد شد.

این در حالی است که کاهش نرخ سود بانکی در سال جاری به یکی از معضلات نظام بانکی کشور تبدیل شده است و مجلسیان برای عدم تعیین تکلیف نرخ سود بانکی وزیر اقتصاد را به مجلس فراخواندند.

مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی هم دو هفته قبل برای کاهش سود بانکی به تفاهم رسیدند و توافق کردند در اولین مرحله سود علی‌الحساب سپرده‌های یکساله را به ۲۰ درصد کاهش داده و سود تسهیلات مشارکتی رایج بانک‌ها را بسته به نوع فعالیت ۲ تا ۳ درصد کاهش دهند.

البته در این جلسه مقرر شد در صورت تأیید بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار این پیشنهاد از ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شود.

وزیر اقتصاد هم از بررسی بسته کاهش نرخ سود بانکی در جلسه امروز شورای پول و اعتبار برای ساماندهی نرخ سود خبر داده است.

اما بانک مرکزی به صورت جداگانه موضوع کاهش نرخ سود بانکی را مورد بررسی قرار داده و گزارش آن را به امروز برای تصویب به شورای پول و اعتبار می برد، اما این احتمال وجود دارد که نظارت و توافقات نرخ سود بانکی بانکداران هم مورد توجه قرار گیرد.

در این رابطه اکبر کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی از نرخ‌های سود بانکی و تحولات بازار پول غافل نبوده و از ماه‌های پایانی سال گذشته موضوع اصلاح نرخ‌های سود بانکی را در دستور بررسی‌های خود قرار داده و نتیجه این مطالعات بزودی در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار خواهد گرفت.

پیش از این هم قرار بود که وزیر اقتصاد نشستی با اعضای کمیسیون اقتصادی  مجلس عصر امروز داشته باشد که به دلیل با ارسال نامه ای به این کمیسیون ضمن عذرخواهی اعلام کرده است که به دلیل شرکت در نشست ویژه تعیین نرخ سود نمی تواند امروز در جلسه مجلس حضور یابد./مهر/110

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.