بدون نظر
 
معافیت های مالیاتی 5 تا 13 ساله برای واحدهای های جدید صنعتی و معدنی
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ در ۳:۴۱ ق.ظ
 
خبرگزاري آريا-اصلاحيه جديد قانون ماليات هاي مستقيم، معافيت هاي 5 تا 13 ساله براي واحدهاي جديد صنعتي و معدني در نظر گرفت.

به گزارش خبرگزاری آریا،بر اساس ماده 132 اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم، همه واحدهای صنعتی و معدنی غیر دولتی که از اول فروردین 95 پروانه بهره برداری دریافت می کنند، در صورت تاسیس واحد صنعتی و معدنی در «مناطق معمولی» از معافیت 5 ساله و در «شهرک های صنعتی یا مناطق ویژه» از معافیت 7 ساله مالیاتی برخوردار می شوند.
همچنین، تاسیس کنندگان واحدهای صنعتی و معدنی در «مناطق کمتر توسعه یافته» یا «شهرک های صنعتی مستقر در مناطق ویژه» به ترتیب مشمول معافیت مالیاتی «10 ساله» و «13 ساله» می شوند.
بر اساس این گزارش، طبق ماده132 اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم، در مناطق کمتر توسعه یافته، بعد از دوره معافیت، تا زمانی که درآمد مشمول مالیات واحد به 2 برابر سرمایه ثبت و پرداخت شده برسد، مالیات با نرخ صفر محاسبه می شود و پس از آن، مالیات متعلقه با نرخ 25 درصد محاسبه و دریافت خواهد شد.
همچنین، واحدهای مذکور باید بیرون از شعاع 120 کیلومتری تهران، 50 کیلومتری اصفهان و 30 کیلومتری مراکز سایر استان ها و شهرهای بیش از 300 هزار نفر باشند. در سایر مناطق نیز بعد از دوره معافیت، چنانچه درآمد مشمول مالیات واحد، معادل سرمایه ثبت و پرداخت شده باشد 50 درصد درآمدِ مشمول مالیات با نرخ صفر و 50 درصد باقی مانده با نرخ 25 درصد خواهد بود.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort