کد خبر : 8019
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۷:۰۶

حدیث روز/ گره‌گشایی از مردم سعی صفا و مروه است

حدیث روز/ گره‌گشایی از مردم سعی صفا و مروه است

مشرق- امام جعفر صادق علیه‌السلام فرمودند: کسى که در راه برطرف کردن نیاز برادر دینى خود قدم برمى دارد مثل کسى است که در بین صفا و مروه سعى مى‌کند. و کسى که نیاز او را بر طرف نماید مثل کسى است که در راه خدا در جنگ بدر و اُحُد به خون خود آغشته

مشرق- امام جعفر صادق علیه‌السلام فرمودند: کسى که در راه برطرف کردن نیاز برادر دینى خود قدم برمى دارد مثل کسى است که در بین صفا و مروه سعى مى‌کند.
و کسى که نیاز او را بر طرف نماید مثل کسى است که در راه خدا در جنگ بدر و اُحُد به خون خود آغشته شده باشد.
و خداوند متعال هیچ امّتى را عذاب نمى‌کند مگر وقتى که در حق برادران نیازمند خود کوتاهى و سهل انگارى کنند.

متن حدیث:

قالَ الصّادِقُ علیه السلام: اَلْماشى فِى حاجَهِ اَخیهِ کَالسّاعى بَیْنَ الصَّفا وَالْمَرْوَهِ وَقاضىِ حاجَتَهُ کَالْمُتَشَحِّطِ بَدَمِهِ فِى سَبیلِ اللّهِ یَوْمَ بَدْرٍ وَاُحُدٍ وَما عَذَّبَ اللّهُ اُمَّهً اِلاّعِنْدَ اسْتِهانَتِهِمْ بِحُقُوقِ فُقَراءِ اِخْوانِهِمْ.

«تحف‌العقول، صفحه223»

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.