بدون نظر
 
پنج غذایی که سرطان را تغذیه می‌‌‌‏کنند
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ در ۶:۴۳ ق.ظ
 
برخی از غذاها منجر به ایجاد سرطان و تسریع در مرگ انسان می‌‌‌‏شوند.

نوشابه‌‌‌‏های گازدار

نوشابه‏ های گازدار مملو از قند، رنگ‏ها، طعم دهنده‏ های مصنوعی، مواد نگهدارنده و سایر مواد شیمیایی هستند. (bhofack2/iStock)

نوشابه‏ های گازدار مملو از قند، رنگ‏ها، طعم دهنده‏ های مصنوعی، مواد نگهدارنده و سایر مواد شیمیایی هستند. (bhofack2/iStock)

این‌‌‌‏که نوشابه‌‌‌‏های گازدار برای شما بد هستند شناخته شده است، اما آیا می‌‌‌‏دانستید که آنها می‌‌‌‏توانند ایجاد سرطان کنند؟ نوشابه‌‌‌‏های گازدار مملو از قند، رنگ‌‌‌‏ها، طعم دهنده‌‌‌‏های مصنوعی، مواد نگهدارنده و سایر مواد شیمیایی هستند. عوامل رنگ‌‌‌‏آمیزی کارامل « شکر یا شیره‌‌‌‏ای که آنقدر حرارت داده می‌‌‌‏شود تا رنگش قهوه‌‌‌‏ای شود » به نوشیدنی‌‌‌‏ها اضافه می‌‌‌‏شود که به آنها رنگ قهوه‌‌‌‏ای بدهد. این مراحل می‌‌‌‏توانند یک عامل سرطان زا به نام چهار متیل ایمیدازول تولید کنند. تا جایی‌‌‌‏که سازمان بهداشت غذا و دارو مجبور شد که میزان مصرف این فرآورده فرعی شیمیایی را در نوشابه‌‌‌‏های گازدار محدود کند. محققان نشان داده‌‌‌‏اند که نوشیدن روزانه تنها یک قوطی نوشابه گازدار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش داده و روی حدود ۴۴ تا ۵۸ درصد از کلّ آمریکایی‌‌‌‏ها تأثیر می‌‌‌‏گذارد.

گوشت فرآوری شده

دیده شده در فردی که مصرف روزانه گوشت‏‌های فرآوری شده‏ بیش از ۵۰ گرم است شانس ابتلا به سرطان‌های (Rachel Ball/GrokGrub.com)   روده بزرگ ۱۸ درصد افزایش می‏‌یابد.

دیده شده در فردی که مصرف روزانه گوشت‏‌های فرآوری شده‏ بیش از ۵۰ گرم است شانس ابتلا به سرطان‌های (Rachel Ball/GrokGrub.com) روده بزرگ ۱۸ درصد افزایش می‏‌یابد.

گوشت‌‌‌‏های فرآوری شده شامل بِیکن « نوارهای باریک و نمک سود گوشت خوک »، سوسیس، هات داگ، کالباس، جِرکی گاو «گوشت نواری و باریک گاو که خشک و نمک سود شده»، گوشت‌‌‌‏های کنسروی، ژامبون و سس‌‌‌‏هایی که از گوشت تهیه شده‌‌‌‏اند «مثل مایه ماکارونی آماده» می‌‌‌‏باشند که محتوی نگهدارنده‌‌‌‏های مصنوعی، طعم دهنده‌‌‌‏ها و رنگ‌‌‌‏ها هستند. دیده شده در فردی که مصرف روزانه گوشت‌‌‌‏های فرآوری شده‌‌‌‏ بیش از ۵۰ گرم است، شانس ابتلا به سرطانهای روده بزرگ ۱۸ درصد افزایش می‌‌‌‏یابد. این مقدار تقریبا با خوردن ۲ تکه بیکن در روز برابر است. در حالی که این مقدار خیلی زیاد نبوده و خوردن گوشت‌‌‌‏های فرآوری شده به وضوح به معنای ابتلا به سرطان نیست، اغلب خوردن مقادیر زیادی از آن خطر ابتلا به سرطان را در شما افزایش می‌‌‌‏دهد. به منظور کاهش میزان این خطر، بهتر است از مصرف این‌‌‌‏گونه گوشت‌‌‌‏ها خودداری کنید. اگر قرار است که از این قبیل گوشت‌‌‌‏ها استفاده نمایید، بهتر است از محصولاتی انتخاب کنید که فاقد نیترات، نیتریت و دیگر مواد شیمیایی باشند.

قند « شکر »

بهترین کاری که می‏ توانید انجام دهید این است که مصرف قند را کنار بگذارید.  (amnachphoto/iStock/Thinkstock)

بهترین کاری که می‏ توانید انجام دهید این است که مصرف قند را کنار بگذارید. (amnachphoto/iStock/Thinkstock)

شکر به شدت فرآوری شده و فاقد هرگونه ماده معدنی می‌‌‌‏باشد. در نتیجه، به شدت اسیدی است و ph اسیدی برای رشد سرطان بسیار مناسب است. شکر، همچنین سیستم ایمنی بدن را مختل کرده و به‌‌‌‏طور مستقیم سلول‌‌‌‏ها و توده‌‌‌‏های سرطانی را تغذیه می‌‌‌‏کند.

جی اِم اُ « ارگانیسم‌‌‌‏هایی که اصلاح ژنتیکی شده‌‌‌‏اند »

 (nevarpp/iStock) خوشبختانه دارای برچسب خواهند شد....

(nevarpp/iStock) خوشبختانه دارای برچسب خواهند شد….

مطالعات زیادی بر روی موجودات زنده وجود ندارد که نشان دهد مصرف طولانی مدت موادی که از طریق مهندسی ژنتیک اصلاح شده‌‌‌‏اند مضر است. تعدادی از اثرات زیانبار آنها مستند شده‌‌‌‏اند که آسیب به کلیه و کبد، نازایی، نقص و کاهش وزن نوزاد در هنگام تولد و سرطان از آن جمله هستند. این مواد همچنین باعث تخریب سلامت روده‌‌‏ها و تغذیه سلول‌‌‌‏های سرطانی شده و موجب ابتلا به بیماری‌‌‌‏های دیگر می‌‌‌‏شوند.

طعم دهنده‌‌‌‏ها، رنگ‌‌‌‏ها، شیرین کننده‌‌‌‏ها، نگهدارنده‌‌‌‏های مصنوعی و مونوسدیم گلوتامات

رشته‏‌های فرنگی ساده معمولا محتوی ام اس جی « مونوسدیم گلوتامات » هستند.

رشته‏‌های فرنگی ساده معمولا محتوی ام اس جی « مونوسدیم گلوتامات » هستند.

اگر به جایگزینی نوشابه‌‌‌‏های گازداری که مملو از شکر هستند با آنهایی که فاقد کالری هستند فکر می‌‌‌‏کنید، ممکن است که بخواهید در تصمیمتان تجدید نظر کنید. محصولات شبه غذایی، آنهایی که واقعا غذا نیستند بیشتر از شکر و سایرغذاهای فاقد ارزش به بدن شما صدمه زده و موجب رشد سرطان می‌‌‌‏شوند. هر چیز مصنوعی برای عملکرد کلی بدن مضراست و این می تواند در مبارزه با سرطان فاجعه آمیز باشد. برای مثال مونوسدیم گلوتامات « یک نمک سدیم از اسید آمینه گلوتامیک اسید است که برای افزایش عطر و طعم در برخی غذاها مصرف می شود » یک سم برای سیستم عصبی بوده و می‌‌‌‏تواند سلول‌‌‌‏های مغز را بکشد. به‌‌‏علاوه تمام این محصولاتی که ظاهرا شبیه غذا هستند عملکرد باکتری‌‌‌‏های مفید درون روده را مختل می‌‌‌‏کنند. اگر ما غذاهای فرآوری شده را که مملو از مواد مصنوعی هستند بخوریم، به سلول های سرطانی این فرصت را می‌‌‌‏دهیم که پیروز شوند.

بسیاری از مواد شیمیایی که می‌‌‌‏توانند باعث ایجاد سرطان شوند شناخته شده هستند، بنابراین ما نباید از دانستن اینکه غذاهایی که مملو از مواد شیمیایی هستند، موجب سرطان می‌‌‌‏شوند « به روش‌‌‌‏های متعدد » شگفت‌‌‌‏زده شویم. سرطان فقط به علت برخی نقایص در عملکرد بدن ایجاد نمی‌‌‌‏شود. اجازه دادن به سرطان که به نقطه‌‌‌‏ای برسد که یک تهدید محسوب شود به شدت کار اشتباهی است. سموم محیطی « معمولا ناشی از رژیم غذایی یک شخص » باعث عدم تعادل در عملکرد بدن می‌‌‌‏شوند که باعث می‌‌‏شود سرطان در بدن رشد کند. اگر شما با سرطان و یا هر بیماری جدی دیگر مواجه هستید، غذایتان را با دانش و آگاهی بیشتری انتخاب کنید. اگر آن واقعا غذا نیست، آن را نخورید.

برای هرشخص بیمار، مبتلا به سرطان و یا هر بیماری دیگر، اولین قدم برای مبارزه با بیماری، اصلاح رژیم غذایی و التیام روده‌‌‌‏ها است.

کد خبر : 977

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort