بدون نظر
 
امروز ما شاهد حضور فرزندان ایثارگران هشت سال دفاع مقدس بعنوان مدافع حرم در جبهه هستیم
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ در ۶:۱۰ ق.ظ
 
سردار عظمائی اظهار کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی اکثر بسیجیان و رزمندگانی که از استان به جبهه اعزام می شدند از شهرستان رودان و جزیره هرمز بودند و الآن هم ما شاهدیم که فرزندان این عزیزان به عنوان مدافع حرم اعزام می شوند و همچنان ولایتمدار و گوش به فرمان هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودان نیوز؛ سردار عظمائی فرمانده منطقه پنجم ندسا در همایش یاد یاران ویژه برنامه بزرگداشت و رشادت های ۴۵۳ رزمنده دفاع مقدس حوزه مقاومت بسیج امام حسین(ع) بیکاه رودان با اشاره به ولایتمداری و وفاداری مردم رودان به نظام و انقلاب، گفت: بسیجیان شهرستان رودان در هر زمانی و مکانی که انقلاب ونظام نیاز داشت در صف اول میدان حضور داشتند و وفاداریشان را به انقلاب اسلامی ایران ثابت کردند.

 

عظمائی اظهار کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی اکثر بسیجیان و رزمندگانی که از استان به جبهه اعزام می شدند از شهرستان رودان و جزیره هرمز بودند و الآن هم ما شاهدیم که فرزندان این عزیزان به عنوان مدافع حرم اعزام می شوند و همچنان ولایتمدار و گوش به فرمان هستند.

 

وی افزود: همانطور که خداوند در قرآن کریم می فرماید: وَلاَتَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَ َتَا بَلْ أَحْیَآءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند.

 

فرمانده منطقه پنجم ندسا ادامه داد: رزمندگان در ۸سال دفاع مقدس، با ایمان، شجاعت، ولایتمداری و با صبرو نماز بر مشکلات پیشی گرفتند و شکوه و ایثار و مقاومت را به نمایش گذاشتند.

 

سردار تصریح کرد: ما باید خاطرات و تصاویر رزمندگان در قالب کتاب و مقاله به نسل جوان امروز منتقل کنیم و روحیه ایثار و مقاومت را جوانمان زنده کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان در سه جبهه، شهید تقدیم این نظام و انقلاب کرده است، اضافه کرد: در جبهه جنوب و غرب، در برخورد با منافقین و در جنگ خلیج فارس با استکبار که ریشه اصلی فتنه ها آمریکاست، شهید دادیم.

 

در آغاز این مراسم سرهنگ زجردور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رودان در سخنانی ضمن خیرمقدم یادگاران هشت سال دفاع مقدس، گفت: رزمندگان و ایثارگران جوان دیروز، میانسالان امروز، و از افتخارات جمهوری اسلامی هستند.

وی با اشاره به نزدیک شدن به دو انتخابات مهم و حساس پیشرو و انتخاب فردی وفادار به نظام و انقلاب، اظهار کرد: کسی را باید انتخاب کنیم که به غرب تمایل نداشته باشد، فرمایشات مقام معظم رهبری را مدنظر قرار دهد، ارزشهای انقلاب را حفظ کند و بتواند چالشهای مقابل کشور را بردارد.

 

زجردور تأکید کرد: سپاه از هیچ شخص و یا گروهی حمایت نمی کند و قرار نیست که پرچمدار شخص و یا حزبی باشد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort