بدون نظر
 
فعالیت مجدد پدیده شاندیز در بورس
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ در ۷:۵۳ ق.ظ
 
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در صورت تصویب امکان آغاز فعالیت مجدد شرکت پدیده با عرضه سهام در بورس وجود دارد.
پورمختار اظهار داشت: پس از طرح موضوع پدیده در رسانه‌ها و پرداختن به آن به صورت عجولانه سبب شد هجومی برای بازپس‌گیری سپرده‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه بانک‌ها نیز در صورت مراجعه همگی سپرده‌گذاران با مشکل در زمینه پرداخت سپرده‌ها مواجه می‌شوند، عنوان کرد: موضوع پدیده جدا از تخلفاتی که اتفاق افتاده و باید مجموعه قوانین را رعایت می‌کرد، از سوی دیگر مسئولان اجرایی نیز در این زمینه کوتاهی کردند.
پورمختار تصریح کرد: استانداری وقت و مسئولان اجرایی همچون جهاد کشاورزی استان می‌توانستند در این حوزه ورود و کنترل داشته و در صورت نیاز مجوزهای لازم را صادر کنند ولی وقتی موضوع به این شکل فعلی مطرح شد آنها نیز مدعی شده و ورود پیدا کردند که در نهایت وضعیت پرونده قفل شد.
وی عنوان کرد: تصمیمی که در شورای هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گرفته شد بنا بر این شد که امکان و اجازه فعالیت شرکت پدیده ولی به شرط رعایت ضوابط و مقررات داده شود.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس با اشاره به اینکه هر بخش تولیدی این چنینی نیازمند منابع برای فعالیت است، اظهار داشت: گزارش حسابرسی شرکت پدیده در حال انجام بوده تا بتوان زمینه تامین سپرده‌های مردم فراهم کرد و هم موضوع بورسی شدن این شرکت نیز در دستور کار است.
پورمختار در پاسخ به این سئوال که آیا شرکت پدیده فعالیت خود را با عرضه سهام در بورس مجددا آغاز می‌کند، گفت: اگر این موضوع تصویب شود شرکت پدیده با این شکل می‌تواند کار خود را انجام دهد.

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort