بدون نظر
 
مضرّات خوردن غذای شب‌مانده
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۴ در ۶:۵۷ ق.ظ
 
در کتاب طبی خانواده آمده است که:‌ خوردن غذای شب مانده باعث زردی رخسار و باریکی ساق پا و ضعف معده و زیادی بلغم می شود.

 

در کتاب طبی خانواده آمده است که:‌ خوردن غذای شب مانده باعث زردی رخسار و باریکی ساق پا و ضعف معده و زیادی بلغم می شود.

نکته: مسلماً غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد به همین دلیل لازم است تا غذای هر روز، در همان روز پخته و تازه مصرف شود. باید توجه داشت بعد از پخت غذا نباید بیش از 2 ساعت بیرون یخچال بماند؛ زیرا نگه داری طولانی مدت غذا در خارج از یخچال بر روی اجاق یا در سفره می تواند باعث آلودگی آن شود.

برخی از خانواده ها غذای مانده را فریز می کنند در حالی که باقی مانده غذا را نباید فریز کرد و حداکثر تا 48 ساعت می توان آن را در یخچال نگه داری کرد. برای گرم کردن مجدد نیز باید حداقل 60 درجه ی سانتی گراد به آن حرارت داد.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort