بدون نظر
 
مضرّات خوردن غذای شب‌مانده
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۴ در ۶:۵۷ ق.ظ
 
در کتاب طبی خانواده آمده است که:‌ خوردن غذای شب مانده باعث زردی رخسار و باریکی ساق پا و ضعف معده و زیادی بلغم می شود.

 

در کتاب طبی خانواده آمده است که:‌ خوردن غذای شب مانده باعث زردی رخسار و باریکی ساق پا و ضعف معده و زیادی بلغم می شود.

نکته: مسلماً غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد به همین دلیل لازم است تا غذای هر روز، در همان روز پخته و تازه مصرف شود. باید توجه داشت بعد از پخت غذا نباید بیش از 2 ساعت بیرون یخچال بماند؛ زیرا نگه داری طولانی مدت غذا در خارج از یخچال بر روی اجاق یا در سفره می تواند باعث آلودگی آن شود.

برخی از خانواده ها غذای مانده را فریز می کنند در حالی که باقی مانده غذا را نباید فریز کرد و حداکثر تا 48 ساعت می توان آن را در یخچال نگه داری کرد. برای گرم کردن مجدد نیز باید حداقل 60 درجه ی سانتی گراد به آن حرارت داد.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort