کد خبر : 7441
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷

مضرّات خوردن غذای شب‌مانده

مضرّات خوردن غذای شب‌مانده

  در کتاب طبی خانواده آمده است که:‌ خوردن غذای شب مانده باعث زردی رخسار و باریکی ساق پا و ضعف معده و زیادی بلغم می شود. نکته: مسلماً غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد به همین دلیل لازم است تا غذای هر روز، در همان روز پخته و تازه مصرف شود. باید توجه داشت

 

در کتاب طبی خانواده آمده است که:‌ خوردن غذای شب مانده باعث زردی رخسار و باریکی ساق پا و ضعف معده و زیادی بلغم می شود.

نکته: مسلماً غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد به همین دلیل لازم است تا غذای هر روز، در همان روز پخته و تازه مصرف شود. باید توجه داشت بعد از پخت غذا نباید بیش از 2 ساعت بیرون یخچال بماند؛ زیرا نگه داری طولانی مدت غذا در خارج از یخچال بر روی اجاق یا در سفره می تواند باعث آلودگی آن شود.

برخی از خانواده ها غذای مانده را فریز می کنند در حالی که باقی مانده غذا را نباید فریز کرد و حداکثر تا 48 ساعت می توان آن را در یخچال نگه داری کرد. برای گرم کردن مجدد نیز باید حداقل 60 درجه ی سانتی گراد به آن حرارت داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.