بدون نظر
 
رابطه معکوس جیب مردم و افزایش قیمت لبنیات
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۵ ق.ظ
 
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: هیچ اتفاق خاصی از نظر افزایش حقوق و ... صورت نگرفته که منجر به افزایش قیمت لبنیات شود.
هدایت اله میر مراد زهی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، با بیان اینکه هیچ اتفاق خاصی صورت نگرفته که منجر به افزایش قیمت لبنیات شود گفت: در این زمینه نه کمبودی احساس می شود و نه تقاضای بیش از اندازه ای وجود دارند همچنین حقوق و درآمد مردم افزایش نیافته است بنابراین لزومی بر افزایش قیمت ها وجود  ندارد.
وی این افزایش قیمت را ناشی از سود و طمع برخی افراد برشمرد و اظهار داشت: برخی از کارخانه دارها بیان می کنند که این قیمت برای ما به صرفه نیست در حالی که این امر درجهت دستیابی به سود کلان صورت می گیرد.
میر مراد زهی تصریح کرد: ما باید سیاستی را اتخاذ کنیم که نسبت به تولید داخلی عزم بیشتری داشته باشیم و با توجه به شرایط انجام شده برنامه ریزی مناسبی در جهت ارتقا و افزایش تولیدات انجام دهیم تا نیازهای داخلی  و خارجی تامین شود.
وی به مخالفت با افزایش قیمت لبنیات پرداخت و گفت: اگر این امر تحقق یابد تنها به مردم فشار زیادی وارد می شود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی  گفت: افزایش شش درصدی قیمت لبنیات اگر بر اساس قیمت تمام شده اعلام شود قطعا دامدار باید بتواند به سود بیشتری برسد و این سود نباید تنها نصیب کارخانه دار ها و افرادی که زحمت نکشیده اند و در واقع نقش خریدار و عرضه کننده نهایی را دارند شود.
لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort