بدون نظر
 
پشت‌پرده خودکشی دختر جوان در تهران
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۴ در ۹:۴۹ ق.ظ
 
دختر جوانی که روی پل رسالت خودکشی کرد، قاتل فراری مادر 73 ساله‌اش بود.

به گزارش فرهیختگان آنلاین (FDN.ir) به نقل از «ایران»، روز سه‌شنبه یکم دی‌ماه سال جاری، اهالی ساختمان شماره 75 خیابان سجده‌ای تهرانپارس وقتی متوجه غیبت مشکوک زن همسایه شدند، موضوع را به پلیس اطلاع دادند.

با حضور مأموران در محل، یکی از همسایه‌ها به آنان گفت: در طبقه اول ساختمان یک زن سالخورده به نام «سکینه» و دخترش زندگی می‌کنند. دو روزی است که کفش‌های زن همسایه پشت در است اما هر چه در می‌زنم کسی در را باز نمی‌کند.

با اظهارات زن همسایه، کارآگاهان پلیس وارد عمل شدند و پیکر خون‌آلود زن 73 ساله را در اتاق خواب یافتند.

ماجرای قتل خونین این زن خیلی زود به بازپرس جنایی تهران مخابره و او با مأموران اداره 10 پلیس آگاهی در محل حاضر شد.

تیم جنایی در تحقیقات میدانی خود پی برد که این زن با دخترش زندگی می‌کرده و همزمان با قتل، دختر جوان وی ناپدید شده است و فرزندان دیگر سکینه در خارج از کشور زندگی می‌کنند.

به این ترتیب دختر این پیرزن مظنون شماره یک قتل مادرش از سوی کارآگاهان پلیس جنایی شناخته شد.

مأموران در جریان بررسی‌ها پی بردند که دختر قربانی با پسر جوانی ارتباط دارد و همین سرنخ کافی بود تا این دختر و پسر تحت تعقیب قرار گیرند.

در حالی که تلاش برای ردیابی فراری‌ها ادامه داشت، روز هفتم دی‌ماه دختر جوانی با پایین انداختن خود از پل رسالت به کام مرگ فرو رفت.

وقتی کارآگاهان در صحنه خودکشی این دختر حضور یافتند، دیدند که وی همان دختری است که به خاطر قتل مادرش تحت تعقیب بوده است.

در حال حاضر، تلاش برای دستگیری پسر جوانی که با این دختر ارتباط داشته و می‌توانسته در قتل با وی همدستی کرده باشد، ادامه دارد.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort