بدون نظر
 
آتش‌بس در شهرک شیعه نشین فوعه نقض شد
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۴ در ۴:۱۵ ق.ظ
 
بامداد روز چهارشنبه گروه‌های تروریستی در شهرک «بنش» در جنوب شهرک الفوعه علی رغم آتش‌بس حاضر، از ساعت 1 بامداد شروع به حملات خمپاره‌ای تا طلوع آفتاب کردند که در اثر این حملات تازه‌عروسی به نام «زینب مصطفی کرابیج» به شهادت رسید.

به گزارش موعود ، بامداد روز چهارشنبه گروه‌های تروریستی در شهرک «بنش» در جنوب شهرک الفوعه علی رغم آتش‌بس حاضر، از ساعت 1 بامداد شروع به  حملات خمپاره‌ای تا طلوع آفتاب کردند که در اثر این حملات تازه‌عروسی به نام «زینب مصطفی کرابیج» به شهادت رسید.

مراسم عقد «زینب مصطفی کرابیج» شب گذشته، برگزار شده بود. 7 تن نیز در این حملات زخمی شدند و پس از این حملات نیروهای مردمی الفوعه نیز به حالت آماده‌باش در آمدند.

دو شهرک الفوعه و کفریا در استان ادلب مقابل شهرک محاصره شده «مضایا» در ریف دمشق، مشمول توافق آتش‌بس میان تروریست‌های ائتلاف «جیش الفتح» (تحت الحمایه ترکیه و عربستان) و ارتش سوریه هستند.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort