



انوشیروان محسنی بندپی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از مراکز توانبخشی و حمایتی بهزیستی تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: اختلالات ژنتیکی، تصادف و بیماری ها سه عامل مهم بروز معلولیت در جامعه است و لذا هدف گذاری سازمان بهزیستی کشور بر پیشگیری از شیوع آسیب های اجتماعی در سنین مختلف جامعه است.
وی تصریح کرد: غربالگری شنوایی سنجی و بینایی سنجی حدود 90 درصد از کودکان بین 3 تا 6 سال انجام گرفته و با توجه به جامعه هدف در این موضوع، در صددیم تا پایان سال 95 همه کودکان غربالگری شوند تا در آینده از تبعات تنبلی چشم و یا بیماریهای ناشی از شنوایی سنجی و اختلالات ژنتیکی جلوگیری بعمل آید.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یکی از عوامل مهم و موثر در معلولیت ها اختلالات ژنتیکی است، بیان داشت: یکی از عوامل مهم معلولیت ها اختلالات ژنتیکی است که با مشاوره و مداخله علمی به موقع می توان این نوع معلولیت ها را کاهش و به حداقل برسانیم، لذا در تلاشیم تا با همکاری نمایندگان مجلس در برنامه ششم توسعه آزمایشات ژنتیکی برای افراد با ریسک بالا و در معرض آسیب را اجباری کنیم.
محسنی بندپی در خصوص کاهش طلاق در جامعه گفت: اولین اقدام سازمان بهزیستی با همکاری معاونت اجتماعی قوه قضائیه صورت ممی گیرد و به افرادیکه از طریق دستگاه قضا به بهزیستی معرفی می شوند مشاوره می دهیم که در طی 8 ماه گذشته توانستیم 33 درصد از افراد معرفی شده را به کانون گرم زندگی وخانواده برگردانیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: تفاهم نامه ای هم با وزارت آموزش و پرورش منعقد کردیم تا در دبیرستان های دخترانه بصورت پایلوت با مشاوره و افزایش مهارتهای زندگی و برخی توانمندی ها به روش علمی شاهد کاهش طلاق در جامعه باشیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا قانون 3 درصد استخدامی متعلق به معلولین در دستگاههای اجرایی عملی می شود، گفت: لایحه جدید دولت و کمیسیون مشترک مجلس با محوریت کمیسیون بهداشت دوباره به صحن مجلس برگشته و سعی می کنیم این قانون خارج از نوبت را بررسی و همه الزامات و تکالیف دستگاههای اجرائی را در خصوص جذب 3 درصد معلولین را ابلاغ، تا از هر گونه تخلف در این زمینه جلوگیری شود.
محسین بندپی در ادامه زنان سرپرست خانوار تحت حمایت سازمان بهزیستی را 180 هزار نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد زن سرپرست خانوار 46 هزار نفربه همراه خانواده یعنی حدود 30 درصد تحت حمایت بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند و در ادامه یکی از اهداف ما در سال 95 رساندن این رقم به 45 درصد است.
وی گفت: یکی از اولویت ها و استراتژی های سازمان بهزیستی علاوه بر پیشگیری، جذب خیرین و نیکوکاران در زمینه های توانبخشی، آموزشی و رفاهی و حمایتی است تا ضمن مشارکت در کارهای خیر و خداپسندانه، زمینه همکاری و تعامل با سایر اقشار مردم در حد توان فراهم شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور به بازنگری قانون حمایت از جامعه معلولین اشاره کرد و افزود: قانون حمایتی از حقوق افراد معلول بازنگری شده و تمام چالش ها و موانع این قانون برطرف شده و امیدواریم در همین مجلس و خارج از نوبت رسیدگی و به تصویب برسد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید