بدون نظر
 
اکبر عبدی: ۳ روز در هفته را در بیمارستان می‌گذرانم
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۴ در ۷:۰۴ ق.ظ
 
بازیگر معروف سینما و تلویزیون گفت: به دلیل بیماری کلیوی و انجام دیالیز، هفته‌ای ۳ روز در بیمارستان بستری می‌شوم.
به گزارش پایتخت ، اکبر عبدی اظهار داشت: هم‌ اکنون با بیماری کلیوی درگیر هستم و برای درمان این بیماری هفته‌ای سه بار در بیمارستان تحت درمان قرار می‌گیرم که در این راستا از مردم می‌خواهم که از دعای خیرشان مرا بی‌نصیب نگذارند چرا که همیشه آرزو دارم با برخورداری از سلامت جسمی برای مردم خدمت کنم.
اکبر عبدی: ۳ روز در هفته را در بیمارستان می‌گذرانم
وی با اشاره به اینکه مدتی است به دلیل بیماری کلیوی تحت درمان دیالیز هستم، گفت: خوشحالی مردم در همه جای ایران بزرگترین آرزوی من است به طوری که با وجود ناراحتی و بیماری جسمی برای خنداندن مردم به صحنه می‌روم تا شاید لبخندی بر چهره مردم بنشانم چرا که این کار آرامش خاصی برایم دارد.

بازیگر سینما و تلویزیون افزود: از اینکه در طول دوران بازیگری در سینما و تلویزیون توانسته‌ام سبب نشاط و شادی مردم باشم احساس خیلی خوبی دارم چراکه خنده مردم در قبال زحمات من هدیه‌ای بسیار ارزشمند است و من قدردان احساسات مردم در مقابل کارهای هنری‌ام هستم.

عبدی بیان کرد: در صورت طول عمر همچنان در عرصه بازیگری به فعالیت خود ادامه می‌دهم و سعی دارم با تولید و ساخت برنامه‌های شاد و جذاب بتوانم خدمت کوچکی به مردم ایران به ویژه مردم استان اردبیل انجام بدهم و سبب خشنودی مردم کشور بشوم و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنم.

وی تصریح کرد: قدردانی مردم از هنرمندان سبب افزایش روحیه امید در آنان می‌شود و این امر در تداوم برنامه‌های جذاب و پرمحتوا بسیار تاثیرگذار است و خوشبختانه مردم ایران و به ویژه استان اردبیل مردمی قدردان و هنردوست هستند که ما همیشه مدیون محبت‌های مردم هستیم.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort