



علی جاهدی درحاشیه برگزاری اولین رویداد کار آفرینی منطقه تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: ایده پردازان در این فرآیند با مبانی کسب و کار آشنا شده و آموزشهای لازم را بنحوی فرا می گیرند که در ادامه هیجان و رقابت را به کار آفرینان منتقل می کند و تاثیر فراوانی در توسعه و پیشرفت منطقه دارد.
وی گفت: پارک علم و فناوری بعنوان اولین مجموعه دولتی به سمت این رویداد مهم حرکت کرده و تاکنون بیش از 50 رویداد کار آفرینی با مدل آموزشی در کشور برگزار شده است.
جاهدی به نحوه اجرای این رویداد اشاره کرد و افزود: نحوه اجرا به این شکل است که هر نفر ایده خود را در مدت زمان یک دقیقه مطرح می کند و سپس ایده های برتر انتخاب می شوند و گروه هایی تشکیل داده و روی عملی کردن آن ایده کار می کنند و در نهایت در ساعات پایانی ایده هایی که روی آن کار شده، مجددا ارائه می شوند.
مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی تصریح کرد: این رویداد مهم 6 بار در مشهد، 2 بار در نیشابور و یک بار هم در سبزوار برگزار شده و امروز برای هفتمین بار در دانشگاه عالی تربیت حیدریه به مدت 54 ساعت 120 ایده پرداز ایده های خود را مطرح می کنند.
در ادامه سعید شیبانی کارشناس ارشد نرم افزار دانشگاه تربت حیدریه به تشریح ایده خود پرداخت و عنوان داشت: رباط مجازی را در مدت یکسال طراحی کردیم که قرار است به مانند یک رباط فیزیکی در فضای مجازی به ما پیشنهاد دهد چگونه با ما متولد و با ما زندگی کند.
همچنین زهرا بلبل زاده 14 ساله، دیگر مبتکری بود که قفل شکن همراه را طراحی کرده که هر کس رمز موبایل خود را فراموش کند می تواند از طریق این نرم افزار و تماس با همراه شخصی دیگر رمز موبایلش را پیدا کند.
اولین رویداد کار آفرینی آخر هفته منطقه تربت حیدریه با حضور 120 مخاطب از سراسر خراسان رضوی شب گذشته در محل دانشگاه تربت حیدریه آغاز و تا روز جمعه ادامه دارد.
در این رویداد 9 ایده پس از بررسی در کارگروههای مختلف توسط کارشناسان وارد عرضه بازار می شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید